November 2023: De Nieuwe Disney+ Funko Marvel Verzamelaarsdoos

De voorbereidingen zijn getroffen en de grote onthulling van het jaar staat op het punt van beginnen. De gloednieuwe Disney+ Funko Marvel Verzamelaarsdoos, exclusief verkrijgbaar via Amazon, is niet zomaar een doos. Het is een mysterie dat een heel Marvel-universum in zich herbergt. Verzamelaars wereldwijd wachten in spanning af.

Deze doos belooft schatten te onthullen die verzamelingen overal ter wereld zullen herdefiniëren. Wil je deze doos bemachtigen? Vergeet dan niet de links hieronder te volgen.

Een Exclusieve Kijk: De Disney+ Funko Marvel Verzamelaarsdoos

Marvel-liefhebbers, voel je de spanning? De nieuwste Disney+ Funko Marvel Verzamelaarsdoos, die thematisch is gebaseerd op de originele series van Disney+, belooft een duik in het hart van shows zoals “I am Groot”, “Hawkeye”, “Moon Knight”, “Hulk Attorney at Law” en “Ms. Marvel”. Dit is niet zomaar een verzamelobject, het is een zorgvuldig samengestelde ervaring van de beste Marvel-verhalen op Disney+.

Centraal in deze doos vind je twee mysterieuze Pop! figuren, klaar om zich te onthullen als de nieuwste helden (of schurken?) in jouw collectie. Ze worden vergezeld door een opvallende emaille Pop! Pin, een ereteken voor de echte fan. Draag het met trots of toon het in je vitrinekast, de keuze is aan jou. Dan is er nog de sticker, een teken van loyaliteit aan de Marvel-verhalen, en een Pop! T-shirt waarmee je jouw passie voor Marvel kunt tonen. Deze doos toevoegen aan je collectie voelt als een nieuw lid werven voor de Avengers. Klaar voor het avontuur? Het universum wacht op je!

De exclusieve Disney+ Funko Marvel Verzamelaarsdoos van Amazon is nu beschikbaar voor pre-order. Abonneer je vóór 28 november om de doos te bemachtigen. De verwachte release is tussen 28 november en 6 december.

Ontdek meer met Panda Bytes

Bij Panda Bytes ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws uit de film-, serie-, technologie- en game-industrie. Ga dieper in op onze uitgebreide recensies, laat je inspireren door onze intrigerende artikelen en blijf altijd up-to-date

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning