Officiële Releasedatum Guardians Of The Galaxy 3 op Disney Plus Aangekondigd door Marvel

Panda Bytes is verheugd de officiële releasedatum van Guardians of the Galaxy Vol. 3 op Disney Plus te kunnen melden, slechts enkele maanden na de première van de film door Marvel Studios. Ondanks enkele recente inconsistenties in de projecten van Marvel, blijft de impact van deze bekende studio voelbaar, vooral door de positieve reacties op deze nieuwste film in het Marvel Cinematic Universe (MCU).

Opvallende prestaties en algemene receptie

Guardians of the Galaxy Vol. 3 heeft tien weken lang de bioscopen gedomineerd en heeft zowel lovende kritieken ontvangen van critici en fans, als indrukwekkende financiële resultaten geboekt. Met een omzet van $358 miljoen aan de binnenlandse box office en $842 miljoen wereldwijd, blijft de film de hitlijsten domineren.

Aankomst op Disney Plus en Blu-Ray

Fans van Marvel met een Disney Plus-abonnement kunnen uitkijken naar 2 augustus 2023, de datum waarop Guardians of the Galaxy Vol. 3 beschikbaar zal zijn op het platform. De film zal beschikbaar zijn op Blu-Ray vanaf 1 augustus, terwijl de digitale versie al beschikbaar is sinds 7 juli. De details over eventuele bonusinhoud en verwijderde scènes, en of deze exclusief zullen zijn voor digitale en Blu-Ray versies of ook beschikbaar zullen zijn op Disney Plus, moeten nog worden aangekondigd.

Teaser Trailer en de Terugkeer van de Guardians

Naast de aankondiging van de releasedatum, heeft Marvel Studios een teaser trailer uitgebracht voor de Disney Plus release van Guardians of the Galaxy Vol. 3. In deze trailer, die een korte samenvatting van de trilogie toont, is de boodschap duidelijk: “de guardians komen naar huis”. Op 2 augustus kunnen fans de volledige trilogie bekijken op één plek, inclusief The Guardians of the Galaxy Holiday Special.

De Impact van Guardians of the Galaxy op het MCU

De eerste film in de Guardians of the Galaxy-serie werd een mijlpaal voor latere MCU-films. Andere projecten probeerden het evenwicht tussen actie en humor, dat zo kenmerkend was voor de eerste film, na te bootsen met wisselend succes. Sommige fans hebben opgemerkt dat deze formule leidde tot een zekere mate van voorspelbaarheid in de films. Echter, gezien het kritische en financiële succes van Guardians of the Galaxy Vol. 3, kan de franchise helpen om het MCU opnieuw de juiste richting in te sturen.

Het definitieve oordeel

Hoewel imperfect, verdient de laatste Guardians of the Galaxy-film een beoordeling van 3,5 sterren van Game Rant vanwege de zorg en liefde die regisseur James Gunn heeft getoond voor de personages en hun verhaal. Vanaf 2 augustus 2023 kunnen fans met een Disney Plus-abonnement Guardians of the Galaxy Vol. 3 bekijken en beoordelen.

Toekomstperspectieven van Guardians of the Galaxy

We kijken uit naar de mogelijke uitbreiding van het team van de Guardians in de toekomst. Er wordt gespeculeerd dat er nieuwe helden kunnen toetreden tot de rangen van de Guardians. Zorg ervoor dat u ons blijft volgen voor meer informatie hierover en andere Marvel-gerelateerde updates.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning