Officiële Uitgavedatum van Ahsoka Nu Bekend bij Disney+

Disney en Lucasfilm hebben eindelijk de uitgavedatum voor Ahsoka vastgelegd, met een première op woensdag 23 augustus 2023 op Disney+. Tot nu toe wisten we alleen zeker dat het ergens in augustus zou verschijnen. Vorige maand leek het erop dat de releasedatum misschien vroegtijdig was uitgelekt, maar dat bleek slechts een administratieve fout te zijn van iemand bij Disney. De speculatie is nu echter voorbij. Nu is het tijd om een passend gekleurde lichtzwaard op te heffen ter viering.

Ahsoka Tano’s Entree in Live-Actie Canon

Ahsoka Tano maakte haar eerste entree in de live-action canon tijdens het tweede seizoen van The Mandalorian, dat over het algemeen aanvoelde als een lanceerplatform voor verschillende Star Wars spin-off shows. Vervolgens verscheen ze opnieuw in The Book of Boba Fett, dat stiekem het 2,5e seizoen van The Mandalorian was.

Ahsoka Show als Vervolg op de Animatieserie Star Wars: Rebels

Nu neemt ze de leiding over een show die in feite een vervolg is op de animatieserie Star Wars: Rebels, met verschillende terugkerende personages zoals Sabine Wren in de onderstaande teaser. Op een zeer omslachtige manier lijkt Ahsoka echter ook de roman Star Wars: Heir to the Empire van Timothy Zahn te adapteren, aangezien de schurk Thrawn is en de trailer hem regelrecht de “heir to the empire” noemde.

Ahsoka is een echte thermische ontsteker van hype voor de langdurige Star Wars-fans, en nu hebben we 23 augustus als de betonnen uitgavedatum. Het zal lopen voor acht afleveringen. Op 23 augustus begint #Ahsoka alleen te streamen op @DisneyPlus.

Wat volgt er na Ahsoka?

Na dit alles zal Dave Filoni een Star Wars-film regisseren om deze uiteenlopende tv-shows af te ronden. Hoewel, als ik zou moeten kiezen tussen nog eens 10 jaar aan Star Wars-inhoud en gewoon het tweede seizoen van Andor, zou ik zonder aarzeling voor Andor kiezen.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning