Olivia Colman & Jessie Buckley Schitteren in ‘Wicked Little Letters’

De wereld van film is altijd in beweging. De ene na de andere blockbuster verschijnt op het witte doek. Eén film die momenteel hoge ogen gooit, is ‘Wicked Little Letters’. Maar wat maakt deze film zo bijzonder?

Een Hilarische En ‘Schandalig Grove’ Film

“Waarom zou ik een brief sturen als ik het gewoon kan zeggen?” Dat is een centrale vraag in de nieuwe rode band trailer van ‘Wicked Little Letters’. Deze film, die wordt omschreven als “schandalig grof”, is het nieuwste werk van regisseur Thea Sharrock, bekend van ‘Me Before You’ en ‘The One & Only Ivan’.

Een Premiere Om Niet Te Missen

Onlangs werd ‘Wicked Little Letters’ gepresenteerd op het Toronto Film Festival 2023. Hoewel de film in februari 2024 in de Britse bioscopen verschijnt, is er nog geen Amerikaanse releasedatum bevestigd. Een gemiste kans, als je het ons vraagt!

Het Verhaal Achter ‘Wicked Little Letters’

Het rustige stadje Littlehampton wordt plotseling opgeschrikt. Inwoners, waaronder de conservatieve Edith, ontvangen brieven vol met hilarische grofheden. De luidruchtige Ierse migrant Rose wordt beschuldigd van het versturen van deze brieven. Maar is zij wel echt de schuldige?

Olivia Colman en Jessie Buckley spelen de hoofdrollen als Edith en Rose. Samen met een getalenteerde cast, waaronder Timothy Spall en Gemma Jones, zorgen ze voor een komisch spektakel vol vloeken, gekibbel en nog veel meer.

Een Waargebeurd Verhaal Uit De Jaren ’20

Het verhaal speelt zich af in een Engelse kustplaats in de jaren ’20. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal waarin twee buren, de diep conservatieve Edith Swan en de luidruchtige Ierse migrant Rose Gooding, centraal staan. Wanneer Edith en andere inwoners brieven ontvangen vol met onbedoeld hilarische grofheden, wordt Rose beschuldigd. Maar er lijkt meer aan de hand te zijn…

Conclusie

‘Wicked Little Letters’ is een film die je niet wilt missen. Een combinatie van humor, mysterie en geweldige acteerprestaties maken het tot een must-see. De film zal in februari 2024 in de Britse bioscopen verschijnen, dus houd die datum vrij in je agenda!

Blijf op de hoogte van meer filmnieuws en recensies bij Panda Bytes, waar we je altijd voorzien van het laatste nieuws uit de filmwereld. Sluit je aan bij onze community en blijf altijd op de hoogte!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning