Ontdek alles over het tweede seizoen van Shadow and Bone

Heb jij ook zo uitgekeken naar het tweede seizoen van Shadow and Bone? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Netflix heeft aangekondigd dat het nieuwe seizoen van deze populaire serie op 16 maart 2023 zal worden uitgebracht. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het langverwachte vervolg op de succesvolle boekenreeks van Leigh Bardugo.

Cast en Crew

Het goede nieuws is dat de meeste acteurs en actrices uit het eerste seizoen ook te zien zullen zijn in het tweede seizoen. Zo keert Jessie Mei Li terug als Alina Starkov, Ben Barnes als generaal Kirigan en Freddy Carter als Kaz Brekker. Ook Kit Young, Amita Suman en Danielle Galligan zijn weer van de partij. Daarnaast zullen er ook nieuwe personages geïntroduceerd worden. Zo zal wever Arken (gespeeld door Calahan Skogman) zijn opwachting maken in het nieuwe seizoen.

Het verhaal

Het eerste seizoen van Shadow and Bone eindigde met een enorme cliffhanger, dus het is begrijpelijk dat fans reikhalzend uitkijken naar het tweede seizoen. In het nieuwe seizoen zal Alina Starkov samen met haar vrienden de confrontatie aangaan met generaal Kirigan en zijn leger van Grisha’s. De strijd om Ravka en de rest van de wereld zal heviger worden dan ooit tevoren. Het tweede seizoen zal net als het eerste seizoen gebaseerd zijn op de boekenreeks van Leigh Bardugo.

Productie en Releasedatum

Het tweede seizoen van Shadow and Bone is momenteel in productie en werd opgenomen in Praag. De releasedatum is door Netflix vastgesteld op 16 maart 2023. Het is dus nog even afwachten wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen verwachten, maar gelukkig is het wachten bijna voorbij!

Conclusie

Het tweede seizoen van Shadow and Bone belooft weer een spectaculair avontuur te worden. Met een geweldige cast, een spannend verhaal en fantastische special effects, zal dit nieuwe seizoen ongetwijfeld weer vele fans weten te veroveren. Dus bereid je voor op een reis naar Ravka en maak je klaar voor de strijd om de toekomst van de Grisha’s en de hele wereld!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning