Peaky Blinders Seizoen 7: Krijgen We Meer Afleveringen Te Zien?

Is Peaky Blinders Echt Afgelopen Of Komt Er Een Seizoen 7?

Peaky Blinders heeft ruim een jaar geleden het zesde seizoen uitgebracht, maar keert het BBC periode drama terug voor seizoen 7? Het zesde seizoen van Peaky Blinders eindigde met de vernietiging van het Shelby familie landgoed, een nipt voorkomen zelfmoordpoging van Cillian Murphy’s Tommy Shelby, en de introductie van zijn zoon, Duke, in het familiebedrijf.

De Laatste Seizoen: De Vertoning Van Familie Strijd

Dit alles kwam na de dood van Shelby familie matriarch Polly Gray, die bleek te zijn gebeurd off-screen in de seizoen 6 première, die kwam door het overlijden van Harry Potter ster Helen McCrory tijdens de productie. Fans kregen een seizoen voorgeschoteld dat diep inging op de voorspelde oorlog tussen Polly’s zoon Michael en Tommy Shelby, die uiteindelijk eindigde met de dood van de eerste.

Keert Peaky Blinders Terug Voor Seizoen 7?

Peaky Blinders wordt niet verwacht terug te keren voor seizoen 7, aangezien de maker Steven Knight in januari 2021 aankondigde dat het BBC drama zou eindigen met seizoen 6 tijdens de COVID-tijd productie. Er is echter meer aan deze zaak, aangezien het verhaal van de Shelby familie uit Birmingham nog niet helemaal voorbij is.

Het Einde En Een Nieuwe Begin

In een verklaring die de aankondiging van het einde begeleidde, beloofde Knight dat terwijl Peaky Blinders eindigde, “het verhaal in een andere vorm zal doorgaan”. Hoewel Peaky Blinders naar verwachting zou doorgaan in seizoen 7, zullen de Shelby’s nu in plaats daarvan terugkeren in een film, met de mogelijkheid voor spin-offs om daarna te volgen.

Verlies En Veranderingen: Van Seizoen 7 Naar Een Film

Knight vertelde Yahoo hoe het einde van seizoen 6 “het einde van het begin” markeerde, met het overlijden van Polly actrice Helen McCrory als een van de factoren die leidden tot de conclusie van de show. Het verlies van een jaar productie door de pandemie was ook een factor bij het vervangen van seizoen 7 door een film.

De Peaky Blinders Film: Is Het Nog Steeds Gaande?

In plaats van Peaky Blinders seizoen 7 heeft Steven Knight sindsdien onthuld dat het Shelby-verhaal in plaats daarvan zal doorgaan in een film, met de hoofdshow die zijn run definitief heeft afgesloten met de conclusie van seizoen 6 in 2022.

Het Nieuwe Hoofdstuk: De Peaky Blinders Film

Ten tijde van de aankondiging dat Peaky Blinders zou eindigen met seizoen 6, bevestigde Knight aan Variety dat de vervolgfilm “in ontwikkeling” is met een “volledig gevormd idee” om het tot nu toe vertelde verhaal af te sluiten en meer verhalen op te zetten.

De Aankondiging Van De Film

In een recent gesprek met Radiotimes in maart 2023, liet Knight de onthulling vallen dat een aankondiging onderweg is en de film “komt en het is binnenkort”. Hij liet zelfs de knaller vallen dat de film “hetzelfde maar anders” zal zijn omdat het zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog, en hintte dat het publiek “het onverwachte moet verwachten” en “het gaat leuk worden”.

Filmproductie In 2023

Tijdens een interview met Variety in 2021 onthulde de maker van Peaky Blinders zijn plan om de film in 2023 te schieten, hoewel het onduidelijk is of dit nog steeds het geval is. De ontwikkeling van de Peaky Blinders film heeft waarschijnlijk momenteel iets van een impasse bereikt, aangezien Knight de schrijftaken van de volgende Star Wars film heeft overgenomen van ex-schrijver Damon Lindelof.

Seizoen 7: De Verwachte Verhaallijn

Het nieuws kwam ondanks Knight’s belofte aan Entertainment Weekly in oktober 2019, slechts weken na de seizoen 5 finale, dat de show zou doorgaan in seizoen 7 en eindigen met “het eerste luchtalarm van de Tweede Wereldoorlog”. In april 2019 onthulde Knight verdere plotdetails voor seizoen 7 en het plan om Cillian Murphy’s Tommy Shelby “goed te worden” tegen de tijd dat het verhaal in 1939 afrondt.

De Toekomst Van Peaky Blinders: Seizoen 7, Film, Of Spin-Off?

Met de zes seizoenen van Peaky Blinders die het verhaal van de Shelby-familie vertellen van 1919 tot 1933, en de periode tussen de twee wereldoorlogen verkennen, lijkt Steven Knight zijn beloofde visie om het verhaal in 1939 af te sluiten met het begin van de Tweede Wereldoorlog nog niet te hebben voltooid.

Maar met de schrijver die de openbaring laat vallen dat de Peaky Blinders film zal plaatsvinden tijdens de Tweede Wereldoorlog, die in 1939 begon, heeft hij duidelijk een enorme verandering van hart gehad over zijn algemene plan voor deze wereld. Fans staan ook duidelijk op het punt een grote tijdsprong te maken van het in 1933 gesitueerde zesde seizoen van de BBC show.

Toch lijkt Peaky Blinders zoals kijkers het momenteel kennen zeker voorbij te zijn, met seizoen 7 bijna volledig van tafel. Maar Knight heeft duidelijk nog steeds uitgebreide plannen om deze wereld op een grote manier verder te verkennen, met een film op komst in plaats van seizoen 7 voordat hij begint met het duiken in spin-offs.

De Peaky Blinders film heeft op dit moment nog geen officiële releasedatum.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning