Pieces of Her: dé Netflix-sensatie van dit moment

De nieuwe serie ‘Pieces of Her’, gebaseerd op het gelijknamige boek van Karin Slaughter, verovert momenteel de harten van de kijkers en staat op nummer één bij Netflix. Vol spanning en mysteries, is deze thriller-serie een absolute aanrader voor iedereen die een weekend vol intrige en spanning zoekt, of gewoon een liefhebber is van de boeken van Karin Slaughter.

Pieces of Her: een blik in een verborgen verleden

De serie neemt de kijker mee naar een rustig dorpje in de Amerikaanse staat Georgia, waar we kennismaken met moeder Laura en dochter Andy. Hoewel Andy denkt dat ze haar moeder door en door kent, verandert dit inzicht drastisch tijdens een ogenschijnlijk onschuldig uitstapje naar het winkelcentrum. Wanneer er plotseling een schietpartij plaatsvindt, redt Laura haar dochter op een uiterst beheerste manier. Deze actie roept vragen op bij Andy, die vervolgens op onderzoek uitgaat om te ontdekken wie haar moeder werkelijk is. Het blijkt namelijk dat Laura een duister geheim verleden met zich meedraagt…

Een spannende en meeslepende serie

‘Pieces of Her’ is zonder twijfel dé Netflix-hit van het moment. Entertainmentdeskundige Eline de Ruig en presentator Patrick Martens zijn al laaiend enthousiast over deze meeslepende misdaadserie, die bol staat van spanning en mysterie. De intrigerende rol van Laura wordt met verve vertolkt door Oscarwinnares Toni Collette. Met acht afleveringen van ongeveer een uur is deze serie perfect voor wie niet wil beginnen aan een ellenlange serie.

Van boek naar scherm

De serie is gebaseerd op het boek ‘Gespleten’ van de wereldberoemde thrillerauteur Karin Slaughter. Naast dit losstaande boek heeft zij ook bestsellers als ‘Gevallen’, ‘Genesis’ en ‘Verborgen’ op haar naam staan. Slaughter is vooral bekend om haar Grant County-serie. De schrijfster, afkomstig uit Georgia, laat haar boeken zich veelal afspelen in deze staat.

Hoewel de verfilming van ‘Pieces of Her’ een groot succes is, blijft het vooralsnog onbekend of er meer boeken van Slaughter verfilmd zullen worden. Wij hopen in ieder geval van wel!

Dus, ben je klaar voor een weekend vol mysterie en spanning? De serie ‘Pieces of Her’ is nu te bekijken op Netflix. Veel kijkplezier!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning