Planners – Een verfrissende duik in de wereld van de evenementenplanning

De wereld van evenementenplanning kan soms onvoorspelbaar en hectisch zijn, maar één ding is zeker: het levert een geweldig uitgangspunt op voor een vermakelijke en meeslepende tv-serie. ‘Planners’ is zo’n serie die de kijker meeneemt op een emotionele en humoristische reis door de ups en downs van het leven van Malena Carregal, een succesvolle wedding planner.

Malena’s leven verandert drastisch wanneer haar huwelijk met Marcos eindigt. Na 15 jaar lang hard werken om hun evenementenbureau op te bouwen, moet ze het bedrijf achterlaten en haar leven opnieuw vormgeven. Dit is het startpunt van een reeks avonturen en uitdagingen die Malena zullen helpen om zichzelf opnieuw uit te vinden en haar passie voor evenementenplanning te herontdekken.

Op haar pad ontmoet Malena Cali, een ambitieuze en intrigerende vrouw die haar helpt om de zilveren voering te vinden in haar nieuwe, onzekere realiteit. Cali brengt niet alleen nieuwe energie in Malena’s leven, maar wordt ook een cruciale bondgenoot en steun bij het navigeren door de soms overweldigende wereld van evenementenplanning.

De serie ‘Planners’ heeft een getalenteerde cast die leven brengt in deze boeiende en grappige verhaallijn. Celeste Cid schittert als Malena Carregal, terwijl Camila Peralta, Gonzalo Valenzuela en Claudio Da Passano ook belangrijke rollen spelen in deze opwindende show.

Geregisseerd door Daniel Barone, combineert ‘Planners’ humor en drama op een manier die zowel vermakelijk als ontroerend is. De serie is een perfecte balans van luchtige komedie en meeslepende romantiek, met een vleugje realisme dat de kijker zal laten verlangen naar meer.

Te streamen op Disney+, ‘Planners’ is een must-see voor fans van zowel komedie als drama, en biedt een unieke en verfrissende kijk op de wereld van evenementenplanning. Dus maak je klaar om te lachen, huilen en misschien zelfs geïnspireerd te raken door Malena’s reis naar zelfontdekking en professionele groei in deze boeiende serie.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning