Pursuit of Freedom’ – Waar Geloof en Doorzettingsvermogen Samenkomen

Pursuit of Freedom verweeft zich diep binnen de fundamenten van het christendom. Ook al zijn wij niet direct religieus, men kan niet ontkennen dat de film op een betoverende wijze het verhaal van geloof toont.

Kernpunten van de Film

Pursuit of Freedom, geregisseerd door George A. Johnson, vertelt het ontzettende waargebeurde verhaal van Anna (Jessica Koloian), een Oekraïense moeder van drie kinderen, die een nachtmerrie beleeft wanneer ze door lokale maffiosi wordt ontvoerd en verkocht wordt in de prostitutie en seksuele slavernij.

Na bijna drie jaar in slavernij te hebben geleefd, wordt Anna, na ziek te zijn geworden, voor dood achtergelaten langs de weg. Na wekenlang bewusteloos te zijn geweest, ontwaakt Anna in een ziekenhuis in Amsterdam. Hier wordt ze bijgestaan door de vriendelijke verpleegster Naomi (Sharonne Lanier) die haar bijbelverzen voorleest en haar introduceert aan het pad van Christus.

Wanneer Anna’s gezondheid enigszins verbetert, wil ze zich herenigen met haar kinderen die zich schuilhouden in Armenië bij hun grootmoeder. Echter, door het ontbreken van de juiste papieren en het onbekende verblijf van haar kinderen, lijkt dit onmogelijk. Maar dankzij enkele meelevende mensen die geloven in het helpen van de minderbedeelden – zelfs ten koste van hun eigen veiligheid – krijgt Anna eindelijk hoop op een hereniging.

Wat Maakt Het Bijzonder?

Pursuit of Freedom is misschien niet de film die je van je stoel zal blazen qua cinematografie, maar het verhaal raakt je ongetwijfeld diep in het hart. Het geloofsgerichte drama heeft te maken met de beperkingen van een gemiddeld indie-filmbudget, wat soms te merken is aan de dialogen en accenten van de personages.

Desondanks stelt Pursuit of Freedom het karakter en hun ontwikkelingen centraal, en in dat opzicht stellen ze zeker niet teleur. De regisseur en co-schrijver Johnson heeft uitstekend werk verricht met de uitwerking van de personages, en de acteurs, waaronder Koloian en Stelio Savante, brengen de complexe emoties van hun rollen overtuigend over. De film kent ook bijrollen voor Mark Lowry, Robia Scott, Sharrone Lanier, Brayden Eaton, Tenley Kellog, Elias Kemuel en Robert Amaya.

Conclusie

Voor liefhebbers van geloofsgerichte films heeft Pursuit of Freedom veel te bieden. Johnson heeft een film gecreëerd die de kijker zeker op een onvergetelijke reis meeneemt. Hoewel de film wellicht obstakels zal ondervinden bij het bereiken van een groot publiek, zullen diegenen die de film zien er zeker van genieten.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning