Quantum Leap Seizoen 2: Eliza Taylor en Peter Gadiot Treden Toe tot de Cast

Nieuwe Gezichten in Quantum Leap Seizoen 2

Het langverwachte tweede seizoen van Quantum Leap staat op het punt te beginnen, en er zijn enkele nieuwe, boeiende toevoegingen aan de cast. Eliza Taylor, bekend van The 100, en Peter Gadiot van Yellowjackets en One Piece, zijn de nieuwste vaste castleden. Dit seizoen belooft fans niet alleen te verrassen met nieuwe plotwendingen maar ook met complexe nieuwe personages.

Eliza Taylor als Hannah Carson: Meer dan Wat Ze Lijkt

Eliza Taylor zal het personage Hannah Carson spelen, een complexe jonge vrouw die mogelijk meer is dan wat ze lijkt. Ze wordt ge├»ntroduceerd in de derde aflevering van het seizoen. Met deze toevoeging lijkt het erop dat de serie nieuwe diepten gaat verkennen, en wij kunnen niet wachten om te zien hoe Hannah’s karakter zich zal ontvouwen.

Peter Gadiot als U.S. Army Officer Tom Westfall

Peter Gadiot zal de rol van Tom Westfall vertolken, een voormalig lid van de speciale troepen die het Quantum Leap-project zal overzien. Zijn personage wordt omschreven als bedachtzaam, gecentreerd en een spirituele soort krijger die zowel door mannen als vrouwen wordt bewonderd. Zijn nederigheid voorkomt echter dat hij ooit arrogant wordt.

Gastrollen en Eerder Aangekondigde Nieuws

NBC had eerder al bekendgemaakt dat Melissa Roxburgh van Manifest zal gastoptreden naast Francois Arnaud uit Midnight Texas, Aaron Abrams uit Hannibal en Blindspot, en P.J. Byrne uit The Boys en Shazam! Fury of the Gods.

Een Kijkje in het Verleden en Wat te Verwachten

In de seizoensfinale van seizoen 1 zagen we Ben in zijn eigen lichaam in 2018 springen om Martinez te stoppen van het doden van Addison. De showrunner, Martin Gero, bevestigde dat Martinez “zeer dood” is nadat hij in 1879 in het Westerse stadje Salvation werd neergeschoten. Verwacht in seizoen 2 nog meer focus op de ‘leaps’ en de ontwikkeling van secundaire personages.

Slotgedachten: Wat Brengt de Toekomst voor Quantum Leap?

Het aankomende seizoen van Quantum Leap belooft zowel verrassend als opwindend te worden. Met de nieuwe castleden en de ontwikkelingen in het plot zijn de verwachtingen hooggespannen. Zoals altijd blijft het een diep emotionele serie die ruimte biedt voor zowel karakterontwikkeling als spannende plotwendingen.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning