Red Sonja Teaser Trailer: Een Sensatie die Verwacht Wordt op San Diego Comic Con

De langverwachte film Red Sonja, geregisseerd door M.J. Bassett en met Matilda Lutz in de hoofdrol, komt eindelijk tot leven. De teaser trailer zal onthuld worden tijdens het San Diego Comic Con-evenement, tot groot enthousiasme van fans over de hele wereld.

Verwachte Présence bij de San Diego Comic Con

Tijdens een periode waarin vele grote studio’s zoals Disney, Marvel Studios, DC Studios, Netflix, Sony en Universal besluiten afwezig te zijn, heeft Millennium Media hun aanwezigheid op de San Diego Comic Con bevestigd. De onthulling van de teaser trailer van Red Sonja, een langverwachte herstart, zal plaatsvinden tijdens een panel ter ere van het 50-jarig jubileum van het titelpersonage.

Panel gericht op de Comic Geschiedenis van Red Sonja

Het hoofdonderwerp van het panel zal de stripboekgeschiedenis van Red Sonja zijn. Luke Lieberman, president, uitvoerend redacteur en filmproducent van Red Sonja, LLC, zal de panelmoderator zijn, en gasten zullen onder meer bijdragers aan de franchise zoals Jimmy Palmiotti, Amanda Conner, Amy Chu, Dan Panosian en Mark Canton bevatten.

De Legacy en Toekomst van Red Sonja

Red Sonja, begonnen als stripfiguur in 1973, blijft 50 jaar later de grootste vrouwelijke heldin in zwaard-en-sorcery. Zij heeft een weg gebaand in de harten van fantasie- en stripboekenfans over de hele wereld. Talloze schrijvers en artiesten hebben hun unieke draai gegeven aan haar verhalen, waaronder Roy Thomas, Frank Thorne, Gail Simone, Mirka Andolfo, Mike Carey en vele anderen.

Wat Kijkers Kunnen Verwachten

De nieuwe film Red Sonja is geregisseerd door M.J. Bassett, met een scenario van Joey Soloway en Tasha Huo. Deze versie van Red Sonja is afgeleid van de zwaard- en sorcery-stripboeken van Dynamite Entertainment, gebaseerd op het personage gecreëerd door Robert E. Howard en aangepast door Roy Thomas. Details over de plot blijven geheim, maar het is bekend dat Sonja wordt omschreven als een “angstaanjagende krijger met een hoge mate van vaardigheid met een zwaard.”

Een Sterke Cast voor een Sterk Verhaal

Naast Lutz (Revenge) omvat de cast Rhona Mitra (Doomsday), Wallis Day (Sex/Life) als Annisia, Robert Sheehan (The Umbrella Academy) als Draygan, Michael Bisping (xXx: Return of Xander Cage) als Hawk, Martyn Ford (F9: The Fast Saga) als Generaal Karlak, Eliza Matengu (Thor: Love and Thunder) als Amarak, Manal El Feitury (Code Red) als Ayala en Katrina Durden (Doctor Strange) als Saevus. Met zo’n indrukwekkende cast en een intrigerend verhaal, lijkt Red Sonja klaar om indruk te maken op het publiek.

Bent u klaar voor de terugkeer van Red Sonja en zult u de San Diego Comic Con dit jaar bijwonen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Houd Panda Bytes in de gaten voor het laatste nieuws en updates over Red Sonja en nog veel meer.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning