Review van de Ayaneo Air 1S: Het Draagbare Krachtpatser

Als je op zoek bent naar een draagbare gaming handheld die de kracht van je PC in je handpalm brengt, dan hebben wij goed nieuws. Wij hebben de Ayaneo Air 1S onder de loep genomen en hier is wat je moet weten.

Kenmerken & Specificaties

  • Processor (CPU): AMD Ryzen 7 7840U
  • Grafische Kaart (GPU): AMD Radeon 780M
  • Geheugen (RAM): 32GB
  • Opslag: 2TB NVMe SSD
  • Scherm: 5,5-inch, AMOLED paneel
  • Prijs: Begint bij 799 euro, getest model 1,179 euro
  • Verkrijgbaar bij: IndieGoGo

Design & Functionaliteit

De Ayaneo Air 1S behoudt de vorm van zijn voorganger, de Ayaneo Air Pro. Uitgerust met premium functies zoals hall sensing analoge sticks, triggers en een ergonomisch design. Aan de bovenzijde vind je een vingerafdrukscanner, volumeknoppen en een USB-poort. Onderaan bevindt zich een extra USB-poort en een MicroSD-kaartslot voor gemakkelijke uitbreiding.

Ondanks zijn compacte formaat is de handheld comfortabel, zelfs tijdens intensieve gamesessies. Maar het is belangrijk om te weten dat het scherm oncomfortabel warm kan worden tijdens het spelen van grafisch veeleisende games.

Software en Gebruiksvriendelijkheid

Dankzij Ayaspace 2.0 profiteer je van een intu├»tievere interface, met meer controle over de krachtige Ryzen 7 7840U. Je kunt eenvoudig de FPS-limieten, TDP en bronmonitoring aanpassen. De “Smart TDP”-functie past automatisch het stroomverbruik van het apparaat aan, wat vooral handig is bij het spelen van minder veeleisende games.

Prestatie

Met de AMD Ryzen 7 7840U aan het roer overtreft de Ayaneo 1S zijn concurrenten in pure prestaties. Of je nu oudere systemen emuleert of moderne titels zoals Cyberpunk 2077 speelt, de handheld houdt stand. Dankzij het AMOLED-scherm zien games er zelfs beter uit dan op grotere handhelds.

Batterijduur & Geluid

De batterijduur varieert afhankelijk van het gebruik. Verwacht ongeveer anderhalf uur bij grafisch veeleisende titels. Bij lichtere games of emulaties kan dit verlengd worden tot ongeveer 2,5 uur. Houd er rekening mee dat het apparaat warm kan worden en dat de ventilator luidruchtig kan zijn in stille omgevingen.

Conclusie

De Ayaneo Air 1S is een premium product. Als je de luxe van kracht in een compact formaat waardeert, dan is dit apparaat de investering waard. Hoewel het nog enkele verbeteringen kan gebruiken, zoals de toevoeging van trackpads of achterknoppen, is het al met al een indrukwekkend stuk technologie.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen en gedetailleerde reviews? Blijf dan Panda Bytes volgen voor het meest actuele technieuws!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning