Ridley Scott Wil een 4,5 Uur Lange Director’s Cut van ‘Napoleon’ Uitbrengen

Inleiding: De Meester van de Director’s Cut

Ridley Scott, een naam die synoniem staat met cinematografische grandeur, maakt opnieuw golven in de filmindustrie. Dit keer trekt hij de aandacht met een aankomende director’s cut van zijn nieuwste film, ‘Napoleon’. Deze versie zal maar liefst 4,5 uur duren, een lengte die zelfs voor Ridley Scotts normen uitzonderlijk is.

Joaquin Phoenix als Napoleon

Joaquin Phoenix, de gelauwerde acteur, neemt de rol op zich van de iconische Franse keizer Napoleon Bonaparte. De film zal een origineel en persoonlijk inzicht bieden in de complexe aard van deze historische figuur.

Meer Focussen op Joséphine

Wat deze director’s cut zo speciaal maakt, is de extra aandacht voor het leven van Joséphine, Napoleon’s echtgenote. Scott heeft aangegeven deze uitgebreide versie als “fantastisch” te beschouwen en hoopt dat Apple, die de film financiert, deze versie zal vertonen.

Waarom een Director’s Cut?

De onvermijdelijke vraag is waarom er een langere versie nodig is. Ridley Scott, beroemd om zijn uitgebreide director’s cuts zoals ‘Alien’, ‘Blade Runner’, en ‘Kingdom of Heaven’, is een meester in het toevoegen van lagen en diepgang aan zijn verhalen. Een 4,5 uur durende versie van ‘Napoleon’ is niet alleen een nieuwe standaard maar ook een eerbetoon aan zijn passie voor film.

Beschikbaarheid en Lancering

Apple, de financier van de film, is van plan deze director’s cut als extra inhoud op hun streamingdienst Apple TV+ te plaatsen, na de theatrale vertoning van de film. De reguliere versie van ‘Napoleon’ staat gepland om op 22 november in de bioscopen te verschijnen en daarna op Apple TV+ te streamen.

Conclusie: Een Uitzonderlijk Uitgebreide Director’s Cut

Een film van 4,5 uur zou zelfs voor Ridley Scotts standaarden lang zijn. Maar als het werk zo opmerkelijk is als de regisseur beweert, dan is het zeker de moeite waard. Het belooft een waardevolle toevoeging te zijn aan zowel Scotts filmografie als aan de catalogus van Apple TV+. Een film die je niet mag missen.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning