Samsung Terrace Full Sun 85-Inch TV: Het Ultieme Luxe Kijkgenot Voor Buiten

Introductie: Een Nieuw Niveau van Buitenkijken

Samsung heeft wederom de grenzen van technologie en luxe verlegd met de introductie van de Samsung Terrace Full Sun 85-inch TV. Deze state-of-the-art buitentelevisie is niet zomaar een tv; het is een statement in technologische innovatie, weerbestendigheid en verfijnd ontwerp. Met een adembenemende prijs van $20.000, is deze TV gemaakt voor de ultieme buitenervaring.

Neo QLED Technologie: Helderder en Kleurrijker dan Ooit

Wat is Neo QLED?

De Samsung Terrace Full Sun maakt gebruik van een 85-inch Neo QLED-scherm, een technologie die de beeldkwaliteit naar een hoger niveau tilt. Neo QLED maakt gebruik van Quantum Dot-technologie in combinatie met een extra laag nanokristallen. Dit verhoogt niet alleen de kleurverzadiging, maar ook de helderheid.

Waarom Neo QLED voor Buiten?

Neo QLED is de ideale keuze voor buitentoepassingen, vooral in direct zonlicht. De technologie is zo ontworpen dat u kunt genieten van levendige kleuren en scherpe details, zelfs in de volle zon.

Ongeëvenaarde Duurzaamheid: Bestand Tegen Elementen

Directe Zonbescherming

De Samsung Terrace Full Sun is ontworpen om zes uur lang bestand te zijn tegen een directe zonlichtintensiteit van 700 watt en temperaturen tot 40°C. Deze tv biedt een ongeëvenaarde duurzaamheid, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke beschadigingen door de zon.

IP56-Classificatie: Bestand Tegen Water en Stof

Dankzij de IP56-classificatie is de tv ook bestand tegen stof en water. Echter, hoewel de tv niet volledig waterdicht is, biedt deze classificatie een extra laag van bescherming tegen de elementen.

Prijs en Beschikbaarheid: Een Luxe Investering

Met een prijskaartje van $20.000, omgerekend zo’n €22.300, is de Samsung Terrace Full Sun een luxe investering voor de ultieme buitenervaring. Dit is een tv die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook gebouwd is om de elementen te weerstaan.

Conclusie: De Nieuwe Norm voor Buitentelevisie

De Samsung Terrace Full Sun 85-inch TV zet de nieuwe norm voor buitenentertainment. Met zijn geavanceerde Neo QLED-technologie, indrukwekkende duurzaamheid en luxueuze prijs, biedt deze tv alles wat u nodig heeft voor het ultieme kijkgenot in de buitenlucht.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning