“Shooting Stars”: Een Ongekende Hit in Peacock’s Geschiedenis

Peacock heeft met “Shooting Stars” een ongeëvenaard succes behaald. Gedurende de eerste vier weken van zijn release is deze film uitgegroeid tot de meest bekeken originele film in de geschiedenis van het platform.

Ongekende Populariteit

Het publiek lijkt maar niet genoeg te krijgen van “Shooting Stars” op Peacock. Deze film, die zeer positieve kritieken ontving, heeft sinds zijn première op 2 juni continu bovenaan de lijst van originele films op Peacock gestaan. Interessant is dat Peacock momenteel negen originele films streamt en vooral populair is onder het zwarte publiek.

Meer dan Alleen Entertainment

Peacock staat niet alleen bekend om zijn films, maar heeft ook originele series zoals “Best Man: The Final Chapters”, “Bel-Air”, “Killing It” en “Hart to Heart”. Het platform heeft zich gevestigd als een betrouwbare bron van entertainment voor het zwarte publiek.

De Inspiratie Achter de Film

“Shooting Stars” is niet zomaar een film; het vertelt het inspirerende verhaal van basketballegende LeBron James. Gebaseerd op het boek van LeBron James en Pulitzer Prize-winnaar Buzz Bissinger, onthult de film hoe LeBron en zijn jeugdvrienden het nummer één middelbare school basketbalteam van het land werden. Dit markeerde het begin van LeBron’s indrukwekkende carrière, waarin hij zich ontpopte tot viervoudig NBA-kampioen, tweevoudig Olympisch goudwinnaar en de NBA’s all-time topscorer.

Sterrencast

“Shooting Stars” beschikt over een sterrencast, waaronder Marquis “Mookie” Cook, Wood Harris, Caleb McLaughlin, Khalil Everage en vele anderen. De regie was in handen van Chris Robinson, en de film werd geproduceerd door een team van talenten, waaronder LeBron James zelf.

Conclusie

“Shooting Stars” is meer dan alleen een film; het is een ode aan doorzettingsvermogen, vriendschap en de liefde voor het spel. Deze film is een must-see voor zowel basketbalfans als filmliefhebbers en belooft het publiek te inspireren en te vermaken.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning