Society of the Snow”: De Nieuwe Survival Thriller van J.A. Bayona

“Society of the Snow”, de nieuwste film van de befaamde regisseur J.A. Bayona, heeft onlangs zijn trailer gelanceerd, die het publiek een voorproefje geeft van wat ze kunnen verwachten van deze aangrijpende survival thriller.

Over de Film

“Society of the Snow”, of “La sociedad de la nieve” in het Spaans, is een film die het hartverscheurende verhaal vertelt van het Uruguayaanse rugbyteam dat in 1972 op weg naar Chili neerstortte op een gletsjer midden in de Andes. Dit tragische incident dwong de overlevenden tot het uiterste om in leven te blijven.

De film is een adaptatie van het gelijknamige non-fictie boek geschreven door Pablo Vierci. Dit waargebeurde verhaal werd eerder verfilmd in 1993 door regisseur Frank Marshall met de titel “Alive”, gebaseerd op het boek “Alive: The Story of the Andes Survivors” van Piers Paul Read.

Het Creatieve Team

J.A. Bayona, wiens eerdere werken onder meer “The Orphanage”, “The Impossible”, “A Monster Calls” en “Jurassic World: Fallen Kingdom” omvatten, schreef het scenario voor “Society of the Snow” samen met Bernat Vilaplana, Jaime Marques en Nicolás Casariego. De opnames vonden vorig jaar plaats op locaties in Spanje, Uruguay en Chili, waaronder in El Valle de las Lágrimas, de plek waar de echte gebeurtenissen zich afspeelden.

Cast en Productie

De filmsterren van deze productie zijn onder anderen Enzo Vogrincic, Agustín Pardella en Matías Recalt. Bayona produceerde de film samen met Belén Atienza en Sandra Hermida, met Pablo Vierci als associate producer.

Kijkersreacties

De lancering van de trailer heeft veel enthousiasme en nieuwsgierigheid opgewekt. Wat vond jij van de trailer van “Society of the Snow”? Ga je deze film streamen wanneer hij in januari op Netflix verschijnt? We horen graag jouw mening. Als je de voorkeur geeft aan een bioscoopervaring, zal de film in december ook een beperkte bioscooprelease krijgen.

Conclusie

“Society of the Snow” belooft een diepgaande en emotionele reis te worden die het publiek zeker zal aanspreken. Met een getalenteerde cast en crew, en een verhaal dat zowel inspirerend als hartverscheurend is, is deze film zeker het wachten waard.

Heb je genoten van deze diepgaande blik op “Society of the Snow”? Blijf dan op de hoogte van meer filmnieuws en inzichten met Panda Bytes, jouw bron voor alles in de digitale wereld. Sluit je aan bij onze community en blijf lachen met onze unieke, informele en humoristische schrijfstijl!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning