Stephen Amell en de cast van Heels over seizoen 2, professioneel worstelen en goed verhalen vertellen

In een interview met Panda Bytes bespreken Stephen Amell, Alexander Ludwig en Mary McCormack Heels seizoen 2 en waarom goed verhalen vertellen alles overwint.

Het Unieke van Professioneel Worstelen

Professioneel worstelen vertoont enkele van de meest geraffineerde verhaallijnen op televisie. Als fan is het beledigend om het woord “nep” te gebruiken wanneer cynici professioneel worstelen beschrijven. Professioneel worstelen is niet nep; het is gepland, net als elke film of televisieserie. Professionele worstelaars creëren personages om te presenteren aan een live publiek in de ring. Ze werken samen met schrijvers om promo’s te scripten om voor een menigte te lezen.

In tegenstelling tot de meeste acteurs zijn professionele worstelaars uitzonderlijke atleten die hun eigen stunts in de ring uitvoeren, gevechtschoreografie implementeren om een echt gevecht na te bootsen. Het is een kunstvorm die met respect en grote zorg behandeld moet worden.

Een Liefdesbrief aan het Professioneel Worstelen

Heels, een dramaserie over professioneel worstelen, is een liefdesbrief aan professioneel worstelen die licht werpt op de details binnen en buiten de ring. Stephen Amell en Alexander Ludwig schitteren als Jack Spade en Ace Spade, twee worstelaars die strijden om glorie en aandacht via de worstelpromotie van hun overleden vader in Georgia, Duffy Wrestling League (DWL).

Het is twee jaar geleden sinds de seizoensfinale van seizoen 1, maar het veelgeprezen drama keert terug voor een tweede seizoen van acht afleveringen op STARZ. Mary McCormack, die Jack’s zakenpartner Willie speelt, vergelijkt Heels met Friday Night Lights. Je hoeft geen voetbalfan te zijn om Friday Night Lights te waarderen. Hetzelfde kan gezegd worden van professioneel worstelen en Heels, omdat volgens McCormack, “goed verhalen vertellen, goed verhalen vertellen is.”

De respectvolle kijk op Professioneel Worstelen

In een interview met Panda Bytes bespreken Amell, Ludwig en McCormack Heels seizoen 2, het respect dat ze hebben opgedaan voor professionele worstelaars en waarom goed verhalen vertellen alles overwint.

Het Interview

Mary McCormack over Willie

In Willie’s relatie met Crystal, is het interessant dat als twee van de enige vrouwen die betrokken zijn bij de promotie, je zou denken dat ze zouden samenwerken, maar Willie is erg hard voor haar. Waarom denk je dat dat zo is?

Mary McCormack: Ik bedoel, ik denk dat ze haar echt leuk vindt, en ik denk dat ze hard voor haar is omdat ze niet wil dat ze het verpest. Ik denk dat ze veel heeft geïnvesteerd in Crystal. Ik denk dat ze bewust en onbewust in Crystal is geïnvesteerd omdat het ook haar droom is. Het is een verlangen dat ze al die jaren heeft gedragen dat gekrast wordt. Ik denk dat ze er echt door opgewonden is. Echt opgewonden door het, het nodig heeft, en ook een beetje jaloers op is. Ik denk dat het veel dingen zijn, maar ik denk dat de hardheid meestal haar coaching is, zoals zeggen: “Laat je niet meeslepen. Ga niet te ver vooruit op je ski’s. Laten we dit niet verpesten.” Ik denk dat ze het ook nodig heeft. Bijna als een strenge liefdesmentor.

Het Worstelen en de Karakters

Ik wil ingaan op het proces van het scripten van de wedstrijden in de show. Stephen, hou je rekening met of een beweging zinvol is voor een personage of of een beweging een personage hitte zal geven? Behandel je dit als een echte worstelpromotie?

Stephen Amell: Ja, het scripten van de wedstrijden is goed. Het is erg belangrijk dat we alles opzetten wat er gebeurt voor de bel tot de bel. De eigenlijke wedstrijd op zichzelf, we hebben 48 tot 50 minuten. Jack en Crystal, in de tweede aflevering, hun wedstrijd met Wild Bill zou een 20- tot 30-minuten durende wedstrijd moeten zijn. Dat kunnen we niet doen tenzij we soort van pauze nemen en eigenlijk een volledige worstelwedstrijd doen. We moeten het zien als een “montage” met een kleine “m”. We moeten de belangrijke punten raken.

Misvattingen over Professioneel Worstelen

Wat heb je geleerd als de grootste misvatting over professioneel worstelen?

McCormack: Wanneer mensen zeggen dat het nep is. Ja, het is verhalen vertellen, en verhalen vertellen is een enorm deel ervan. Maar de atletiek, de risico’s die ze nemen,

Tags :

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning