Stephen Amell van ARROW voegt zich bij de SAG-AFTRA Picket Line in New York

Stephen Amell, de ster van Arrow en Heels, lijkt zijn standpunt te hebben veranderd en sluit zich aan bij de strijd van SAG-AFTRA tegen AMPTP. Hij werd deze middag gezien op de stakingslijn in New York.

Het Arrow reünie op de stakingslijn

Recentelijk werd er gemeld dat er een Arrow reünie plaatsvond op de SAG-AFTRA stakingslijn buiten het Warner Bros. terrein in Burbank, Californië. Vele fans van de voormalige CW-superheldenserie vroegen zich af of Stephen Amell daadwerkelijk zou verschijnen. Dit komt omdat Amell een van de weinige bekende acteurs is die zich durfde uit te spreken tegen de staking, terwijl bijna elke acteur in Hollywood hun onvoorwaardelijke steun toonde.

Heeft Amell zich dan bij zijn collega-acteurs en crewleden van Arrow in Californië gevoegd? Nee. Amell bevond zich in New York om zijn steun te betuigen aan voormalig Arrow-acteur Colin Donnell (Tommy Merlyn). Donnell speelt momenteel in het Broadway-stuk “The Shark Is Broken”, een komische kijk op de opnames van de film Jaws. Als teken van solidariteit met zijn Arrow-castgenoten, sloot Amell zich aan bij de stakingslijn in New York.

Marc Guggenheim deelt zijn gedachten

Toen voormalig Arrow showrunner Marc Guggenheim werd gevraagd naar zijn mening over de recente opmerkingen van Amell, verklaarde hij: “Ik sprak gisteravond met Stephen en we hadden een goed gesprek. Wat hij zei, werd echt verkeerd begrepen. Hij was gisteren in New York voor Colin Donnell’s stuk. Hij stond deze ochtend voor Warner Bros. Discovery op de picketline… Stephen steunt SAG net zo goed als hij WGA steunt.”

Eerder kreeg Amell kritiek omdat hij de SAG-AFTRA staking kortzichtig noemde. “Ik steun mijn vakbond, echt waar, en ik sta aan hun kant, maar ik steun het staken niet. Ik vind het een reductieve onderhandelingstactiek en ik vind de hele zaak ontzettend frustrerend. En ik denk dat deze manier van denken, met betrekking tot shows zoals de show waar ik in speel [Heels], die gisteravond in première ging, kortzichtig is.”

Bescherming van inhoud

Het is belangrijk op te merken dat inhoud beschermd is onder de DMCA (Digital Millennium Copyright Act) en de “Safe Harbor” bepalingen. Panda Bytes respecteert alle geldende wetten en voorschriften omtrent auteursrechten en handelsmerken en verzoekt alle gebruikers hetzelfde te doen.

Conclusie

Stephen Amell’s beslissing om zich aan te sluiten bij de stakingslijn heeft zeker de aandacht getrokken en blijft een belangrijk gespreksonderwerp in de entertainmentindustrie. Het blijft fascinerend om de voortdurende ontwikkelingen rondom deze kwestie en de betrokkenheid van andere prominente figuren te volgen.

Panda Bytes blijft u op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in deze en andere relevante onderwerpen uit de wereld van films, series, technologie en games.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning