“The Boys in the Boat”: De Onthullende Trailer van George Clooney’s Sportfilm

“The Boys in the Boat” is een aankomende sportfilm geregisseerd door George Clooney die het verhaal vertelt over een universitair roeiteam dat strijdt voor goud tijdens de Olympische Spelen. Gebaseerd op een bestseller, laat de film het inspirerende, waargebeurde verhaal zien van het roeiteam van de Universiteit van Washington dat meedeed aan de Zomerspelen in 1936 in Berlijn.

Een Blik op het Verhaal

Het verhaal, gebaseerd op het gelijknamige boek, gaat over het roeiteam van de Universiteit van Washington dat deelnam aan de Olympische Spelen van 1936 in Berlijn. De hoofdrollen worden gespeeld door Joel Edgerton en Callum Turner, samen met Jack Mulhern, Sam Strike, Peter Guinness, Alec Newman, Tom Varey en Bruce Herbelin-Earle.

Officiële Trailer Gelanceerd

MGM heeft onlangs de officiële trailer van “The Boys in the Boat” uitgebracht. De film speelt zich af tegen de achtergrond van de Grote Depressie en introduceert de Amerikaanse acht-man bemanning terwijl ze trainen voor de Olympische Spelen in Berlijn, een evenement gehost door Nazi Duitsland onder het regime van Adolf Hitler.

Wat te verwachten van “The Boys in the Boat”?

“The Boys in the Boat” vertelt het opmerkelijke verhaal van het Amerikaanse roeiteam dat deelnam aan de Olympische Spelen van 1936. Hun reis is vastgelegd in Daniel James Brown’s boek uit 2013 met dezelfde naam, waarin gedetailleerd verslag wordt gedaan van hun uitdagingen en triomfen.

Het team bestond uit underdogs met een arbeidersachtergrond. Een opmerkelijk lid van het team was Joe Rantz (gespeeld door Turner), die op jonge leeftijd door zijn familie werd verlaten en voor zichzelf moest zorgen. Onder leiding van de toegewijde Coach Ulbrickson (gespeeld door Edgerton) leerde het team samen te werken op het water.

George Clooney, vooral bekend om zijn charisma voor de camera, heeft de film geregisseerd. Hij heeft ook meerdere films geschreven en geregisseerd gedurende zijn carrière, waaronder een eerdere sportfilm, “Leatherheads”, en het veelgeprezen “Good Night, and Good Luck”, waarvoor hij een Oscar-nominatie ontving voor Beste Regisseur.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning