“The Continental”: John Wick’s Wereld in het New York van de Jaren ’70

Moordenaars, een jonge Winston en Mel Gibson schitteren in de trailer

Het geluid van de hotelbel echoot in de verte. Terwijl de kijker zich in het hart van het New York van de jaren ’70 waant, ontvouwt zich een nieuw hoofdstuk in het universum van John Wick. De voorgeschiedenis van John Wick’s beroemde schuilplaats voor huurmoordenaars, “The Continental”, komt tot leven in een trailer die actie en avontuur belooft in een driedelige miniserie.

Een Kijkje in het Verleden

In de schaduw van de iconische skyline van de jaren ’70 bevindt zich een jonge Winston, het karakter dat Ian McShane speelde in de films. Hij wordt meegesleurd in een wereld van intriges en gevaar. En terwijl de stad bruist van het leven, ontvouwt zich een verhaal over de opkomst van het beruchte hotel voor huurmoordenaars.

Achter de Schermen

Hoewel regisseur Chad Stahelski dit keer niet de leiding heeft, overtreft de actie en energie in de trailer alle verwachtingen. De serie belooft de mythische waanzin van de onderwereld, zoals geïntroduceerd in de John Wick-films, te verkennen. De jaren ’70 vormen hierbij niet alleen een achtergrond, maar zijn verweven in elk aspect van de serie – van de funky soundtrack tot de retro kostuums.

De Belofte van een Episch Verhaal

Het officiële synopsis luidt: “Het driedelige evenement verkent de oorsprong van het iconische hotel voor huurmoordenaars, het middelpunt van het John Wick-universum, door de ogen en acties van een jonge Winston Scott. Hij wordt naar het helse New York van de jaren ’70 getrokken om een verleden onder ogen te zien dat hij dacht achter zich te hebben gelaten. Winston begeeft zich op een gevaarlijke tocht door de mysterieuze onderwereld van het hotel in een angstaanjagende poging het hotel te veroveren waar hij uiteindelijk zijn toekomstige troon zal bestijgen.”

Wat Kunnen We Verwachten?

Zal “The Continental: Uit de Wereld van John Wick” de verwachtingen kunnen waarmaken? Hoe zal het onze kijk op de John Wick-reeks veranderen? En zal er een schattige hond zijn? Dit alles zal blijken wanneer de serie in september begint met streamen.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning