‘The Exorcist’ keert terug: Eerste trailer van ‘Believer’ gelanceerd

Een Klassieke Horrorfranchise komt na 50 jaar terug

Dit najaar markeert het 50-jarig jubileum van de angstaanjagende horrorfilm die de wereld angst inboezemde voor erwtensoep en hoge trappen in Washington D.C. Op 26 december 1973 werd de originele ‘The Exorcist’ uitgebracht, wat een van de grootste horrorfilms aller tijden werd en een franchise lanceerde die nu voor het moderne publiek wordt voortgezet. Maar dit is geen reboot, het is een ‘legacyquel’.

Over de Nieuwe Film: ‘The Exorcist: Believer’

De nieuwe film, ‘The Exorcist: Believer’, volgt twee nieuwe meisjes die bezeten raken door diverse onheilige kwaden. De vader van een van de meisjes, gespeeld door Leslie Odom Jr., roept de hulp in van Chris MacNeil, gespeeld door Ellen Burstyn. Chris was de moeder van Regan, het kleine meisje (gespeeld door Linda Blair) dat bezeten was in de originele Exorcist-film.

Eerdere Werken: Herinneringen aan Twee Verschillende Prequels

Dit is de eerste Exorcist-film sinds twee verschillende prequels die gemaakt werden als één lang en problematisch productieproces en vervolgens in 2004 en 2005 werden uitgebracht. Geen van beide films, ‘Exorcist: The Beginning’ of ‘Dominion: Prequel to the Exorcist’, kreeg goede recensies of deed het bijzonder goed aan de box office. Sindsdien is de serie nieuw leven ingeblazen op televisie door Fox, in een show die twee seizoenen duurde.

Regisseur van ‘Believer’: Een Ervaren Hand in Horror Legacyquels

De regisseur van ‘Believer’ is een man met veel ervaring in horror legacyquels: David Gordon Green, die onlangs een trilogie van Halloween-films afrondde die het verhaal van de originele slasher voortzette.

Officiële Synopsis van ‘The Exorcist: Believer’

Sinds de dood van zijn zwangere vrouw in een aardbeving in Haïti 12 jaar geleden, heeft Victor Fielding (Tony winnaar en Oscar® genomineerde Leslie Odom, Jr.; One Night in Miami, Hamilton) hun dochter, Angela (Lidya Jewett, Good Girls) alleen opgevoed. Maar wanneer Angela en haar vriendin Katherine (nieuwkomer Olivia Marcum), verdwijnen in het bos en drie dagen later terugkeren zonder geheugen van wat er met hen is gebeurd, ontketent dit een keten van gebeurtenissen die Victor dwingen het dieptepunt van het kwaad onder ogen te zien. In zijn angst en wanhoop zoekt hij de enige persoon die nog in leven is die iets dergelijks heeft meegemaakt: Chris MacNeil.

Het feit dat Chris als “de enige levende persoon” met ervaring met exorcismes wordt beschreven, onthult misschien of we Linda Blair of Regan in deze film zullen zien. Maar misschien is dat gewoon een marketingtruc.

‘The Exorcist: Believer’ staat gepland om op 13 oktober in de bioscopen te openen.

Beste Sequels niet gemaakt door de originele regisseur van de film

Om een kijkje te nemen in het verleden van succesvolle sequels die niet door de originele regisseur van de film werden gemaakt, nodigen we u uit om ons uitgebreide artikel te lezen dat u kunt vinden op de link hieronder.

Panda Bytes streeft ernaar u de meest accurate en tijdige informatie te bieden in de wereld van films, series, technologie en games. Met ons team van experts zijn we toegewijd aan het onderzoeken, analyseren en samenstellen van boeiende inhoud om u te helpen bij het navigeren door deze dynamische velden. Houd onze website in de gaten voor de nieuwste updates en diepgaande analyses.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning