The Incredible Hulk Op Weg naar Disney+

The Incredible Hulk Betreedt Disney+

The Incredible Hulk sluit zich aan bij recente nieuwkomers als Spider-Man en Venom. Empire deelt het nieuws.

Ondanks de controversiële perceptie als een van de minder succesvolle vroege MCU-titels (en berucht om de spanningen achter de schermen met ster Edward Norton), maakt The Incredible Hulk eindelijk zijn weg naar Disney+ aanstaande vrijdag. De film uit 2008, geregisseerd door Louis Leterrier, was oorspronkelijk onder controle van het uitgavestudio Universal, maar de rechten zijn nu overgegaan naar Disney/Marvel.

Van Universal naar Disney/Marvel

We hebben al elementen gezien die doorsijpelen naar meer recente MCU-releases (verder dan Bruce Banner, met Mark Ruffalo die de rol op zich nam in Avengers Assemble) inclusief de verschijning van Tim Roth’s Emil Blonsky/The Abomination in de Disney+ serie She-Hulk: Attorney At Law.

Continuerende Invloed van The Incredible Hulk

Dit is een trend die zal voortzetten in de in-productie zijnde Captain America: Brave New World, die de terugkeer zal bevatten van Liv Tyler’s Betty Ross en Tim Blake Nelson als Samuel Sterns, beter bekend als de hyperintelligente schurk The Leader. Harrison Ford speelt Thaddeus “Thunderbolt” Ross (de vader van Betty), zoals geïntroduceerd in The Incredible Hulk, waar hij werd gespeeld door William Hurt.

Nieuwe Aanwinsten in de Streamingwereld

En deze nieuwe toevoeging volgt op de integratie van de Tobey Maguire en Andrew Garfield Spidey-films, samen met Spider-Man: Homecoming, in de streamingdienst.

Zoals u moet weten, terwijl we mogelijk een commissie of andere compensatie ontvangen van de links op deze website, laten we dit nooit de productselecties beïnvloeden – lees waarom u ons zou moeten vertrouwen…

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning