The Killer: Een Frisse Blik op Michael Fassbender in David Fincher’s Netflix Film

The Killer is de nieuwste aanwinst in de indrukwekkende filmografie van de gevierde regisseur David Fincher, exclusief beschikbaar op Netflix. In deze langverwachte film zien we Michael Fassbender in de rol van een huurmoordenaar die worstelt met zijn psyche.

Gebaseerd op een Grafische Roman

De film is een adaptatie van de grafische roman gecreëerd door Alexis Nolent en Luc Jacamon. Het verhaal volgt een huurmoordenaar, gespeeld door Fassbender, die zijn geestelijke gezondheid in twijfel trekt terwijl hij wacht op zijn volgende doelwit.

Een Project in de Maak

Het is fascinerend om te weten dat David Fincher al 16 jaar interesse toonde in dit project voordat de opnames in november 2021 eindelijk begonnen. Deze film is ook bijzonder omdat het de eerste film is waarin Michael Fassbender acteert sinds zijn rol in X-Men: Dark Phoenix uit 2019.

Sterrencast

Naast Fassbender schitteren er in de film andere prominente acteurs zoals Tilda Swinton, Arliss Howard, Charles Parnell en Sophie Charlotte. Het scenario is geschreven door Andrew Kevin Walker, bekend van de film Seven. Ook zet cinematograaf Erik Messerschmidt zijn samenwerking met Fincher voort na hun bekroonde werk aan Mank.

Exclusieve Première

De verwachtingen zijn hooggespannen nu bekend is gemaakt dat The Killer zijn première zal beleven op 3 september tijdens het 80e Venetië Internationaal Filmfestival. Voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn, markeer 10 november in uw agenda, want dan wordt de film officieel uitgebracht op Netflix.

Slotgedachten

David Fincher’s samenwerking met Netflix heeft in het verleden meesterwerken opgeleverd zoals Mindhunter en het Oscar-winnende Mank. Met The Killer wordt een nieuwe veelbelovende toevoeging aan deze lijst verwacht. Of het nu de diepgaande verhaallijnen, de sterrencast of de uitmuntende cinematografie is, deze film belooft weer een traktatie te worden voor filmliefhebbers.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning