The Last of Us beste game verfilming

Fans van de post-apocalyptische actie-avontuurgame The Last of Us zijn in de wolken met de recente release van de televisieserie op HBO Max. De serie, geproduceerd door Craig Mazin en Neil Druckmann, de creatief directeur van de game, kreeg tot nu toe zeer positieve recensies van critici en fans.

De serie, met Pedro Pascal in de hoofdrol als Joel, speelt zich af 20 jaar na de moderne beschaving in de Verenigde Staten is vernietigd. Joel wordt ingehuurd om een 14-jarig meisje, Ellie, uit een quarantainezone te smokkelen, maar wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute en hartverscheurende reis waarbij ze samen de VS moeten doorkruisen en alles eraan moeten doen om te overleven.

De cast van de serie is indrukwekkend, met Pedro Pascal die een geweldige prestatie levert als Joel. Hij weet de emoties en spanning van de game naar het scherm te brengen, en zijn chemie met Ellie, gespeeld door Bella Ramsey, is geweldig. De andere acteurs, waaronder Gabriel Luna, Joel Kinnaman en Merle Dandridge, voegen ook waarde toe aan de serie en helpen om een realistisch beeld te creëren van een wereld waarin de moderne beschaving is vernietigd.

De productie van de serie is ook indrukwekkend. De special effects zijn geweldig en helpen om de post-apocalyptische wereld tot leven te brengen. De locaties zijn ook geweldig gekozen en helpen om de spanning van de reis van Joel en Ellie tot leven te brengen.

De serie is trouw aan de oorspronkelijke game en biedt ook nieuwe elementen die de serie interessant houden voor zowel fans van de game als nieuwe kijkers. De serie brengt ook een diepere kijk op de personages en hun motivaties, wat helpt om een ​​meer gelaagde verhaallijn te creëren.

small post image

HBO Max lijkt weer een pareltje te hebben gemaakt met deze serie. De serie heeft een indrukwekkende cast, productie en een verhaallijn die trouw is aan de oorspronkelijke game, maar toch nieuwe elementen bevat. Fans van de game zullen zeker niet teleurgesteld worden door de serie, en zelfs mensen die de game nog niet gespeeld hebben, zullen de spanning en emoties waarderen die de serie biedt. Er wordt al gesproken over een mogelijke vervolgserie, dus we kunnen niet wachten om te zien far in the world.

Hospitals and morgues in New York are struggling to cope with the pandemic, and New York Governor Andrew Cuomo has warned that New York risks running out of ventilators for patients in six days.

Tags :

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning