The Strays is een nieuwe Britse horrorfilm die onlangs op Netflix is verschenen.

The Strays is een nieuwe Britse horrorfilm die onlangs op Netflix is verschenen. Het verhaal draait om een jong koppel dat op zoek is naar een rustige vakantie in een afgelegen gebied, maar al snel geconfronteerd wordt met angstaanjagende gebeurtenissen. De film is geregisseerd door Robert Pulcini en Shari Springer Berman en is gebaseerd op het boek “All Things Cease to Appear” van Elizabeth Brundage.

De film volgt het verhaal van Alice en Jake, gespeeld door Merritt Wever en Domhnall Gleeson, die hun hectische leven in de stad willen ontvluchten en besluiten om een vakantiehuisje te huren in een afgelegen deel van het Verenigd Koninkrijk. Het huisje lijkt in eerste instantie de perfecte plek om tot rust te komen, maar al snel blijkt dat er iets niet pluis is.

De sfeer van de film is beklemmend en beangstigend. Het verhaal is spannend en zit vol plotwendingen, waardoor je constant op het puntje van je stoel zit. De filmmakers weten de spanning goed op te bouwen en weten de kijker continu te verrassen met onverwachte gebeurtenissen.

Naast het sterke verhaal en de goede opbouw van spanning, zijn ook de acteerprestaties van de hoofdrolspelers indrukwekkend. Merritt Wever en Domhnall Gleeson zetten beiden sterke en geloofwaardige personages neer die de kijker meenemen in hun angstige situatie.

Al met al is The Strays een geslaagde horrorfilm die zeker de moeite waard is om te kijken. Het verhaal is spannend en meeslepend, de sfeer is beklemmend en de acteerprestaties zijn sterk. Voor de liefhebbers van het horrorgenre is deze film een echte aanrader.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning