The Treasure of Foggy Mountain: Een Gedetailleerde Filmvooruitblik

Peacock heeft onlangs de eerste foto’s gepresenteerd van hun aankomende avonturenkomedie getiteld “Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain”. Deze film komt voort uit de creatieve geesten van het bekende trio van Saturday Night Live: Martin Herlihy, John Higgins en Ben Marshall.

Hoofdrolspelers en Hun Karakters

Op de vrijgegeven foto’s zien we het “Please Don’t Destroy” trio in hun allereerste hoofdrol op het witte doek. Ze nemen de kijker mee op een avontuurlijke zoektocht naar een schat. Ook zijn er gastoptredens te zien van Conan O’Brien en zijn mede-SNL castlid Bowen Yang.

Het Intrigerende Verhaal van The Treasure of Foggy Mountain

De film wordt begeleid door de stem van John Goodman, die de avonturen vertelt van Ben, Martin en John. Deze drie jeugdvrienden, nu wat ongemotiveerde collega’s, trotseren uitdagingen zoals kale beren, gedreven parkwachters en een hypocriete cultleider, vertolkt door Bowen Yang. Het grote doel? Het vinden van een waardevolle schat. Maar zoals de synopsis aangeeft, blijkt het vinden van de schat slechts een klein deel van hun werkelijke uitdaging te zijn.

Het Team Achter de Schermen

“The Treasure of Foggy Mountain” is geregisseerd door Paul Briganti, wiens werk bij Saturday Night Live hem veel erkenning heeft gebracht. Het scenario is het resultaat van een samenwerking tussen Martin Herlihy, John Higgins en Ben Marshall.

Naast het komische trio zien we in de film rollen voor Bowen Yang, Meg Stalter, X Mayo, Nichole Sakura, Cedric Yarbrough, Sunita Mani en Conan O’Brien. De filmproductie is verzorgd door Judd Apatow, de man achter “Superbad”, en Jimmy Miller, bekend van “Bad Teacher”. Het “Please Don’t Destroy” trio heeft ook de rol van uitvoerend producent op zich genomen, samen met andere prominente namen zoals Paul Briganti, Josh Church, Sam Hansen, Matt Riley en Michael Sledd. Albertina Rizzo is tevens betrokken als producent.

Slotgedachten

Met “The Treasure of Foggy Mountain” kunnen we een combinatie van humor, avontuur en diepe vriendschapsbanden verwachten. De film zal exclusief beschikbaar zijn op Peacock vanaf 17 november. Met zo’n getalenteerde cast en crew kan het publiek een boeiend en humoristisch avontuur tegemoet zien.

Voor meer updates en recensies uit de film- en entertainmentwereld, houd Panda Bytes in de gaten, uw betrouwbare bron voor alles wat met media en technologie te maken heeft.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning