This Town’: Een Eerste Blik op het Nieuwe Drama van ‘Peaky Blinders’ Schepper Steven Knight

De BBC heeft een reeks eerste beelden vrijgegeven van ‘This Town’, de nieuwe dramaserie van ‘Peaky Blinders’ maker Steven Knight. Deze gloednieuwe serie, gevestigd in 1981, belicht de formatie van een band tegen een achtergrond van geweld en wordt omschreven als een liefdesbrief aan Birmingham en Coventry met meeslepende nieuwe muziek.

Hoofdrolspelers in de Schijnwerpers

Het sterrenensemble wordt geleid door verschillende opkomende talenten zoals Levi Brown (Loss and Return), Jordan Bolger (The Woman King), Ben Rose (Line of Duty) en Eve Austin (You). Naast deze jonge talenten schitteren ook Michelle Dockery (Downton Abbey), Nicholas Pinnock (Marcella) en David Dawson (My Policeman) in de serie.

Op een van de vrijgegeven afbeeldingen zien we Ben Rose als Bardon Quinn, Jordan Bolger als Gregory Williams en Levi Brown als Dante Williams al wandelend door een straat. Andere beelden tonen Brown als Dante Williams in een platenzaak en hij deelt een intiem moment met Austin’s Jeannie Keefe in een kleedkamer.

Samenwerking met Mercury Studios

‘This Town’ wordt mede geproduceerd door Mercury Studios, onderdeel van de Universal Music Group. Er wordt verwacht dat bekende muzikanten zullen samenwerken om de perfecte achtergrond te vormen voor Knight’s aangrijpende verhaal. Mercury-genomineerde muzikant, romanschrijver en dichter Kae Tempest en producer Dan Carey schreven de nummers die in de serie door de band worden uitgevoerd.

Over de serie zei Knight: “Het gaat over een tijdperk dat ik heb meegemaakt en goed ken. Het betreft personages waarmee ik het gevoel heb dat ik ben opgegroeid. Ik hoop dat mensen over de hele wereld zich ermee kunnen identificeren.”

Uitzending en Verdere Projecten van Steven Knight

‘This Town’ zal in 2024 uitgezonden worden op BBC One en BBC iPlayer. Naast ‘Peaky Blinders’ staat Knight bekend om zijn werk in films zoals Locke met Tom Hardy en Hummingbird met Jason Statham. Andere noemenswaardige projecten zijn de BBC-series Taboo, Spencer en de Apple TV+ serie See. Recentelijk werd gemeld dat Knight werkt aan het scenario voor een nieuwe Star Wars-film.

Conclusie

Met ‘This Town’ heeft Steven Knight opnieuw een potentieel meesterwerk gecreëerd dat ons terugvoert naar de jaren 80. We kijken reikhalzend uit naar de officiële release en zijn benieuwd naar de melodieuze combinatie van drama en muziek.

We hopen dat dit overzicht je heeft geholpen om een beter beeld te krijgen van ‘This Town’. Bij Panda Bytes brengen we je altijd het laatste nieuws met een unieke draai. Blijf ons volgen voor meer updates en diepgaande recensies!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning