True Detective: Night Country’: Startdatum en Nieuwe Trailer

Op 14 januari gaat de nieuwe serie van HBO, ‘True Detective: Night Country’, in première. In de hoofdrollen zien we Jodie Foster en Kali Reis. Onlangs heeft het netwerk een gloednieuwe trailer uitgebracht van deze zesdelige serie, die binnenkort te streamen zal zijn op Max.

Serie Details en Achtergrond

Issa López is de drijvende kracht achter deze serie als showrunner, schrijver én regisseur van alle afleveringen. Zoals Deadline vorige maand al meldde, stond de nieuwste aflevering van de True Detective misdaadanthologie oorspronkelijk gepland voor release in 2023, maar deze is nu verschoven naar januari. Tijdens een verschijning op de Code Conference bevestigde Casey Bloys, voorzitter en CEO van HBO en Max Content, dat de vertraging te wijten was aan stakingen.

Het Verhaal

Wanneer de lange winternacht valt in Ennis, Alaska, verdwijnen de acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station bemannen spoorloos. Om deze zaak op te lossen, moeten detectives Liz Danvers (gespeeld door Foster) en Evangeline Navarro (gespeeld door Reis) de duisternis die ze in zichzelf dragen onder ogen zien. Ze moeten de angstaanjagende waarheden opgraven die begraven liggen onder het eeuwige ijs.

Cast en Productie

De cast wordt verder aangevuld met Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc en John Hawkes. Gastrollen zijn er voor Anna Lambe, Aka Niviâna, June Thiele, Diane Benson en Joel D. Montgrand. Daarnaast wordt de serie geproduceerd door Jodie Foster, Mari Jo Winkler, Barry Jenkins, Adele Romanski, Mark Ceryak voor PASTEL, Chris Mundy, Alan Page Arriaga, Steve Golin, Richard Brown, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Cary Joji Fukunaga en Nic Pizzolatto. De productie is in handen van Princess Daazhraii Johnson, Cathy Tagnak Rexford en Sam Breckman.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning