True Lies: een spannende nieuwe serie op Disney+

Inleiding:

De wereld van spionage en geheimen komt tot leven in de aankomende televisieserie True Lies, exclusief te zien op Disney+. Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1994, geregisseerd door James Cameron, en belooft een spannende kijkervaring te worden. Laten we eens kijken naar wat we kunnen verwachten van deze intrigerende serie.

Het verhaal:

True Lies volgt het verhaal van Harry Tasker, een internationale spion die werkt voor de Amerikaanse inlichtingendienst Omega Sector. Zijn vrouw Helen, een taalprofessor, is zich totaal niet bewust van Harry’s dubbelleven als spion. Terwijl Harry de wereld rondreist en gevaarlijke missies uitvoert, probeert hij tegelijkertijd zijn huwelijk en gezinsleven in stand te houden.

De cast:

Hoewel er momenteel niet veel informatie beschikbaar is over de volledige cast van de serie, zijn er enkele bekende namen die deel uitmaken van het ensemble. Steve Howey, Ginger Gonzaga en Annabella Didion zullen een rol spelen in True Lies. Gonzaga was eerder te zien in een belangrijke bijrol in de Disney+-serie She-Hulk, onderdeel van het Marvel Cinematic Universe.

De productie:

Matt Nix, de bedenker van de serie, werkt samen met regisseur Anthony Hemingway om de actie en het drama van True Lies tot leven te brengen. Hoewel er nog geen officiële releasedatum is aangekondigd, lijkt de productie goed op weg te zijn.

Beschikbaarheid:

True Lies zal exclusief te zien zijn op Disney+. Het is nog onbekend of de serie in de toekomst ook op andere streamingplatforms, zoals Netflix of Pathé Thuis, beschikbaar zal zijn.

Conclusie:

Met een meeslepend verhaal, getalenteerde cast en ervaren productieteam lijkt True Lies een veelbelovende serie te worden. Houd Disney+ in de gaten voor de nieuwste updates over deze spannende spionageserie.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning