Uitstel van ‘Mission: Impossible 8’ verplaatst naar 2025

‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two’ uitgesteld

De achtste film in de Mission: Impossible franchise met Tom Cruise in de hoofdrol, bekend als ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two’, heeft een verandering in de release datum ondergaan. Oorspronkelijk gepland voor 2024, is de film nu verschoven naar mei 2025.

Vertraging door acteursstaking

Het is niet zomaar een uitstel. De recente acteursstaking heeft de industrie behoorlijk door elkaar geschud, wat heeft geleid tot vertragingen in diverse producties. Hierdoor is de releasedatum van de achtste Mission: Impossible film verplaatst van juni 2024 naar 23 mei 2025.

‘Dead Reckoning Part One’ – een film die indruk maakte

Hoewel het vervolg, ‘Dead Reckoning’, in 2023 onder de verwachtingen presteerde en Paramount ongeveer $40 miljoen kostte door productiekosten, was het zeker geen flop. De film ontving veel waardering van zowel critici als filmliefhebbers. In onze recensie schreven we: “Als elke grote franchise film zo leuk en precies afgestemd zou zijn, zou de discussie over bioscoop versus streaming direct worden beëindigd. Ethan Hunt strijdt misschien om de wereld te redden, maar ‘Dead Reckoning Part One’ lijkt op Tom Cruise’s strijd om de zomerblockbuster te redden met groots entertainment.”

De toekomst van ‘Mission: Impossible’

Wat de toekomst ook in petto heeft voor Mission: Impossible, het is duidelijk dat regisseur McQuarrie nog veel in zijn mars heeft. Na de donkere sfeer van Fallout heeft hij met ‘Dead Reckoning Part One’ een explosief, maar ook zelfreflecterend actie-avontuur gecreëerd dat de kijker meer en meer wil laten zien.

Andere films getroffen door de staking

‘Mission: Impossible’ is niet de enige film die getroffen is door de acteursstaking. Andere grote titels zoals ‘Dune: Part 2’, ‘Spider-Man: Beyond the Spider-Verse’ en bijna alle Disney-films hebben ook vertragingen ondervonden.

Voortzetting van onderhandelingen

SAG-AFTRA, de vakbond voor acteurs en artiesten, is van plan deze week de onderhandelingen met de Hollywood-studio’s te hervatten. Hoewel de schrijversstaking vorige maand is beëindigd, lijkt er nog geen oplossing in zicht.

Bij Panda Bytes houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de filmwereld en daarbuiten. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een update!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning