Unforgotten Seizoen 5: Een Nieuw Hoofdstuk in Intrigerend Misdaaddrama

Unforgotten, de prijswinnende Britse televisieserie, is terug voor een vijfde seizoen en Nederlandse fans kunnen hun hart weer ophalen. Vanaf 21 oktober wordt het nieuwe seizoen wekelijks uitgezonden op NPO 2. Ook zal het volledige seizoen beschikbaar zijn op NPO Plus.

Geschiedenis van Unforgotten

De serie, die voor het eerst werd uitgezonden op ITV op 8 oktober 2015, heeft door de jaren heen een trouwe schare fans opgebouwd. Gemaakt en geschreven door Chris Lang en meesterlijk geregisseerd door Andy Wilson, heeft Unforgotten altijd de aandacht getrokken met zijn unieke benadering van misdaaddrama.

Het verhaal draait om een team van rechercheurs in Londen, die oude, niet opgeloste misdrijven onderzoeken. Onder leiding van DCI Cassie Stuart in de eerste vier seizoenen en nu met DCI Jessie James en DI Sunny Khan aan het roer, worden kijkers meegenomen op een reis door complexe mysteries en boeiende karakterontwikkeling.

Wat Te Verwachten van Seizoen 5

In dit nieuwe seizoen maken we kennis met detective Jessica James, die hoge verwachtingen heeft om te voldoen. Ze is immers de opvolger van de geliefde Cassie Stuart. Haar eerste zaak? Een opmerkelijke vondst van menselijke resten in een pas gerenoveerd huis in Hammersmith, Londen. Samen met Detective Sunny Khan en hun team – bestaande uit Muray Boulting, Fran Lingley en patholoog Leanne Balcombe, gaan ze op zoek naar de waarheid achter deze resten.

Eerdere Seizoenen en Prijzen

Unforgotten is niet onopgemerkt gebleven in de prijzenkast. In 2016 won Tom Courtenay de BAFTA TV Award voor Beste Mannelijke Bijrol en Mark Bonnar volgde in 2017 met de BAFTA Schotland voor Beste Acteur in Televisie.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning