Update Over de Kick-Ass Reboot: Een Grote Verrassing van de Regisseur

Na het enorme succes van de originele Kick-Ass-film uit 2010 en het vervolg uit 2013, heeft Vaughn al eerder laten doorschemeren dat er een reboot van Kick-Ass in de maak was. Tijdens de New York Comic-Con van 2023 deelde hij een grote update over deze reboot. Vaughn onthulde dat zodra zijn team klaar is met een nog niet aangekondigde film die volgt op zijn nieuwste film, Argylle, de opnames voor de Kick-Ass reboot direct zullen beginnen.

“Een grote update: We beginnen met de opnames voor Kick-Ass The Reboot,” aldus Vaughn. “Het wordt een film zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Echt heel, heel spannend.”

Waarom een Reboot en Geen Kick-Ass 3?

Vaughn gaf aan dat hij eigenlijk een Kick-Ass 3 wilde maken met de originele personages. Echter voelde hij de behoefte om het publiek eerst op te frissen en te herinneren aan de unieke en waanzinnige essentie van Kick-Ass.

“Deze film zal zoveel stof doen opwaaien, dat iedereen zich afvraagt: ‘Wat hebben ze in hemelsnaam gedaan?'” zei Vaughn. “Het is de geest van de eerste Kick-Ass, maar dan in een modern jasje.”

Vaughn heeft eerder al zijn enthousiasme over de reboot-plannen geuit en benadrukte dat de film net zoveel controversie zal veroorzaken als dat erover gepraat zal worden.

Wie Zal de Nieuwe Kick-Ass Zijn?

Tot op heden is er nog weinig bekend over de casting van de nieuwe Kick-Ass. Vaughn blijft geheimzinnig over wie de geliefde personages uit de franchise zal vertolken. De originele film, geïnspireerd door de stripboeken van Mark Millar en John Romita Jr., volgde Aaron Taylor-Johnson in zijn streven om een echte superheld te worden. Ook speelde Chloe Grace Moretz als de vigilante Hit-Girl.

Vaughn’s nieuwste film, Argylle, staat gepland voor een release op 2 februari 2024.

Zo, beste lezer, heb je weer een heerlijk, sappig stukje filmnieuws te pakken, rechtstreeks vanuit Panda Bytes. Hou ons in de gaten voor meer updates en scherpe inzichten uit de wondere wereld van films en entertainment!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning