Vanaf 2 november op Netflix: de intrigerende miniserie ‘All the Light We Cannot See’

Vanaf 2 november op Netflix: de intrigerende miniserie ‘All the Light We Cannot See’

Het Verhaal achter ‘All the Light We Cannot See’

In de adembenemende miniserie ‘All the Light We Cannot See’ worden we meegenomen naar de donkere tijden van de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal brengt ons naar het pad van Marie-Laure, een blind Frans meisje, en Werner, een jonge Duitse soldaat. Het is een verhaal van moed, liefde en de onverwachte wegen waarop hun levens samenkomen.

Marie-Laure (gespeeld door Ana Mia Loberti) en haar vader Daniel LeBlanc (vertolkt door Mark Ruffalo) ontvluchten het door Nazi’s bezette Parijs. Een zeldzame en kostbare diamant is wat ze bij zich dragen, een diamant die ze moet beschermen tegen de klauwen van een vastberaden Gestapo-officier. Hun toevluchtsoord is het schilderachtige St. Malo, waar ze samenwonen met de mysterieuze oom Etienne (Hugh Laurie). Hier ontmoet Marie-Laure de jonge Duitse soldaat Werner (Louis Hoffman). Maar deze ontmoeting is niet zomaar een ontmoeting; het verandert hun levens voorgoed.

Een Meesterwerk Gebaseerd op een Bekroond Boek

Het verhaal is niet alleen boeiend op het scherm; het vindt zijn oorsprong in het Pulitzer-prijswinnende boek ‘All the Light We Cannot See’ van Anthony Doerr. Het boek heeft de harten van velen veroverd en het is dan ook geen verrassing dat het is veranderd in een miniserie.

Gelukkig hebben we de ervaren scriptschrijver Steven Knight en de getalenteerde regisseur Shawn Levy, die dit verhaal tot leven hebben gebracht. Met een cast vol talent en een boek dat al lovende recensies heeft ontvangen, kan deze serie alleen maar indruk maken.

Waarom je ‘All the Light We Cannot See’ Niet Mag Missen

De verwachtingen zijn hooggespannen. De serie belooft niet alleen trouw te blijven aan het hartverwarmende boek, maar ook de kijkers te betoveren met haar uitmuntende cast en schilderachtige locaties. Wij bij Panda Bytes kunnen alvast niet wachten om ons te laten meeslepen door dit verhaal. We raden je dan ook aan om je kalender te markeren voor 2 november, wanneer ‘All the Light We Cannot See’ op Netflix verschijnt.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning