Vanaf vanavond is bij NPO Plus de Franse detective serie The Promise (Franse titel: La Promesse) te zien.

Op tweede kerstdag in 1999 verdween in het hart van Landes het 11-jarige meisje Charlotte Meyer tijdens een hevige storm. Het onderzoek werd geleid door inspecteur Pierre Castaing (Olivier Marchal). De zaak beheerste zijn hele leven en toen hij een verdachte moest vrijlaten wegens gebrek aan bewijs, lukte het hem het meisje niet te vinden.

Twintig jaar later krijgt zijn dochter Sarah (Sofia Essaïdi), als hoofdinspecteur van de politie, ook te maken met een verdwijningszaak. Dit keer gaat het om de 11-jarige Fanny Vidal en dezelfde verdachte als toen bij de zaak van haar vader komt weer in beeld. Dit brengt haar in een lastige situatie.

The Promise is een betoverende en spannende serie die je aan de rand van je stoel zal houden. Met twee generaties inspecteurs die aan twee verweven zaken werken, onderzoekt de serie de intense emoties en gevolgen van een onderzoek naar een vermist kind.

Inspecteur Castaing’s toewijding om het vermiste meisje te vinden nam zijn hele leven over, en het wordt duidelijk dat de zaak hem 20 jaar later nog steeds achtervolgt. Sarah daarentegen is vastbesloten om de zaak op te lossen en de families betrokken de nodige afsluiting te bieden, maar ze beseft al snel dat de zaak complexer is dan ze dacht.

The Promise is een goed geschreven en goed vertolkte show die thema’s als rechtvaardigheid, familie en de gevolgen van acties aan de orde stelt. De serie geeft een inkijkje in de intense en emotionele wereld van vermissingsonderzoeken en de tol die het op de betrokkenen eist.

Tot slot is The Promise een must-watch voor fans van detective- en misdaadseries. Met zijn aangrijpende verhaallijn, boeiende personages en aandacht voor detail is het een serie die een blijvende indruk zal achterlaten. Dus zorg ervoor dat je vanavond klaar zit om de eerste afleveringen van deze opwindende Franse detective serie te bekijken.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning