Vooruitblik op ‘Billy the Kid’ Seizoen 2: Verhaallijn, Trailer en Première Datum

Vooruitblik op ‘Billy the Kid’ Seizoen 2: Verhaallijn, Trailer en Première Datum

In oktober 2023 kunnen fans zich verheugen op het langverwachte tweede seizoen van MGM+’s ‘Billy the Kid’. De nieuwe afleveringen beloven meer spanning, avontuur en intrigerende plotwendingen.

Het Verhaal: Billy Tegen de Santa Fe Ring

In het tweede seizoen van deze westerse romantische avonturenserie neemt Billy the Kid het op tegen de beruchte Santa Fe Ring. De trailer voor dit seizoen toont een vastberaden Billy die klaar is om de strijd aan te gaan en tot het uiterste te gaan om zijn vijanden te verslaan.

Belangrijke Castleden

  • Tom Blyth vertolkt de rol van William H. Bonney. Fans zullen hem binnenkort ook zien schitteren in de prequel van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes.
  • Daniel Webber neemt de rol van Jesse Evans op zich, terwijl Eileen O’Higgins gestalte geeft aan Kathleen McCarty.
  • Andere belangrijke castleden zijn Sean Owen Roberts (Bob Olinger), Dakota Daulby (John Beckwith) en Ryan Kennedy (Ash Upson).

Afleveringschema

MGM+ heeft besloten het tweede seizoen op te splitsen in twee delen van elk vier afleveringen:

  • De eerste aflevering wordt uitgezonden op 15 oktober 2023
  • Het tweede deel staat gepland voor 2024.

Achter de Schermen

De serie is bedacht door Michael Hirst (bekend van Vikings), die ook fungeert als schrijver en uitvoerend producent. Andere uitvoerende producenten zijn Donald De Line (De Line Pictures), Darryl Frank en Justin Falvey (Amblin Television).

Over ‘Billy the Kid’

Het eerste seizoen, bestaande uit acht afleveringen van een uur, is een episch romantisch avontuur gebaseerd op het leven van de beroemde Amerikaanse outlaw Billy the Kid, ook bekend als William H. Bonney. Van zijn bescheiden Ierse roots tot zijn dagen als cowboy en scherpschutter aan de Amerikaanse grens. In het tweede seizoen gaat de strijd door, waarbij Billy en zijn bondgenoten het opnemen tegen Jesse Evans en de corrupte krachten van de Santa Fe Ring.

Bent u geïnteresseerd in meer gedetailleerde recensies, inzichten en updates over ‘Billy the Kid’ en andere populaire series en films? Panda Bytes is uw betrouwbare bron voor het allerlaatste nieuws uit de wereld van entertainment en technologie.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning