Waarom Sylvester Stallone Slechts Een Kleine Rol Heeft In The Expendables 4

Sinds het begin van de filmreeks “The Expendables” heeft Sylvester Stallone altijd een prominente rol gespeeld. Dus waarom is zijn aanwezigheid in het vierde deel zo beperkt?

De Belangrijke Rol van Stallone in The Expendables

Sylvester Stallone was niet zomaar een acteur in de Expendables-serie. Hij speelde een cruciale rol in de ontwikkeling en het succes van de franchise. Stallone zou oorspronkelijk zijn rol in “The Expendables 4” hernemen, maar besloot het project te verlaten vanwege creatieve verschillen. Na steun van zijn mede-acteurs keerde hij echter terug naar het project.

Hoewel “The Expendables 4” bedoeld is als Stallone’s laatste verschijning in de franchise – hij gaf het stokje over aan Jason Statham – zou hij in de toekomst overwegen terug te keren. Gezien de prominente rol van Sylvester Stallone in de franchise vanaf het begin, roept het vragen op waarom hij in het vierde deel nauwelijks te zien is.

Het begon allemaal met een script voor een huurling actiefilm getiteld “Barrow” in 2005, geschreven door David Callaham. Stallone gebruikte dit als basis om The Expendables te starten. Tijdens de casting voor de eerste film speelde Stallone een actieve rol en overtuigde sterren zoals Jean-Claude Van Damme om zich bij de franchise aan te sluiten. Zijn vastberadenheid en inzet waren doorslaggevend voor het succes van de franchise.

Waarom Sylvester Stallone Oorspronkelijk Niet in The Expendables 4 Zou Verschijnen

Stallone was aanvankelijk een deel van de cast voor “The Expendables 4” en zou zijn rol als Barney Ross hernemen. Echter, slechts een paar maanden later besloot hij vanwege creatieve meningsverschillen het project te verlaten. Er waren ook meldingen dat Stallone’s keuze voor het CGI-bedrijf voor de visuele effecten van de film leidde tot meer onenigheid tussen hem en de producent Avi Lerner. Ondanks zijn aankondiging om de franchise te verlaten, bevestigde hij zijn terugkeer begin 2018. Een van de hoofdredenen voor zijn terugkeer was de steun van mede-acteurs zoals Arnold Schwarzenegger.

The Expendables 4: Stallone’s Laatste Verschijning

Via een social media post kondigde Sylvester Stallone zijn vertrek uit de franchise aan en gaf het stokje door aan Jason Statham. Hoewel Stallone eerder zijn vertrek uit verschillende franchises, waaronder Rocky, had aangekondigd en toch terugkeerde voor nieuwe afleveringen, lijkt het erop dat hij voor nu is gestopt met The Expendables.

In conclusie, hoewel Sylvester Stallone’s beslissingen met betrekking tot “The Expendables 4” gemengde reacties hebben veroorzaakt, blijft zijn impact op de franchise onmiskenbaar. Zijn passie en toewijding aan de serie zullen ongetwijfeld worden gemist in toekomstige afleveringen.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning