“Wakanda Forever: Het vervolg op Black Panther nu te zien op Disney +!”

“Wakanda Forever: Het vervolg op Black Panther komt eraan!”

De wereld was in shock toen het nieuws bekend werd gemaakt dat de King of Wakanda, T’Challa, gespeeld door Chadwick Boseman, was overleden. Fans waren verdrietig en verloren bij het verlies van zo’n belangrijke en iconische personage. Maar nu, bijna een jaar na de dood van Boseman, komt er eindelijk een vervolg op de populaire film “Black Panther” en deze zal uitgebracht worden op Disney Plus.

“Wakanda Forever” zal zich concentreren op de Wakandaanse samenleving en hoe zij omgaan met het verlies van hun koning. Het verhaal zal zich richten op de nieuwe koning, die waarschijnlijk gespeeld zal worden door een nieuwe acteur. De regisseur van de film, Ryan Coogler, heeft aangegeven dat het verhaal zich zal richten op de verdere ontwikkeling van de personages en het Wakandaanse rijk.

“Black Panther” was een cultureel en financieel succes, en het was een belangrijke mijlpaal in de populaire cultuur en de filmindustrie. Het was de eerste film van Marvel Studios die geregisseerd werd door een Afro-Amerikaanse regisseur en de eerste film met een Afro-Amerikaanse superheld in de hoofdrol. De film was een symbolische overwinning voor de Afro-Amerikaanse gemeenschap en voor mensen die zich nog steeds verenigen achter de strijd tegen racisme en ongelijkheid.

Het is dus geen verrassing dat de verwachtingen hoog liggen voor “Wakanda Forever”. Fans verwachten een verhaal dat vol zit met emotionele momenten, spectaculaire actie en verbluffende visuele effecten. Daarnaast verwachten fans ook een verhaal dat zich richt op de toekomst van Wakanda en de uitbreiding van het universum van Marvel Studios.

De cast van “Black Panther” zal waarschijnlijk terugkeren, waaronder Lupita Nyong’o als Nakia, Danai Gurira als Okoye en Letitia Wright als Shuri. Er is echter nog geen bevestiging van welke acteurs precies zullen terugkeren. Er zijn ook geruchten dat er nieuwe personages zullen worden geïntroduceerd, waaronder bekende personages uit de comics, zoals Namor the Sub-Mariner en Storm.

Het verhaal van “Wakanda Forever” zal waarschijnlijk verder gaan waar “Black Panther” was gebleven, maar het is nog niet bekendof het verhaal zich zal concentreren op de strijd tegen de slechteriken of dat er een compleet nieuwe dreiging zal zijn. Het is duidelijk dat de makers er alles aan zullen doen om “Wakanda Forever” een waardig vervolg te geven op “Black Panther” en te zorgen dat het een eerbetoon is aan de nagedachtenis van Chadwick Boseman. Het is spannend om te zien hoe de film zal aanslaan bij de fans en hoe het de populaire cultuur en de filmindustrie zal beïnvloeden. We kunnen niet wachten om te zien hoe Wakanda voor altijd verdergaat!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning