Warrior Seizoen 3 Trailer: Spannende Actie & Releasedatum Onthuld

Max onthult een trailer voor het derde seizoen van Warrior met nog meer opwindende actie uit de martial arts-show en een releasedatum voor de nieuwe afleveringen.

Spannende Nieuwe Afleveringen op HBO Max

Na een lange vertraging is er eindelijk een trailer voor het derde seizoen van Warrior verschenen. Gebaseerd op de geschriften van de legendarische Bruce Lee, speelt de show zich af in het San Francisco van de jaren 1870 tijdens de gewelddadige Tong Wars. De serie volgt de bekwame vechtsportartiest Ah Sahm, die vanuit China emigreert om zijn vermiste zus Mai Ling te zoeken. Hij wordt echter verraden en verkocht aan een van de machtigste tongs in Chinatown. Na de eerste twee seizoenen op Cinemax te hebben uitgezonden, verhuisde Warrior naar HBO Max toen het werd vernieuwd voor seizoen 3.

Bekijk de eerste teaser trailer voor het derde seizoen van Warrior hieronder

 

De trailer van Warrior seizoen 3, die minder dan 30 seconden duurt, toont volop spannende vechtsportactie waar fans van de show op zijn gaan rekenen. Bovendien onthult de trailer een première datum van 29 juni voor seizoen 3.

Wat te verwachten van Warrior Seizoen 3

Het derde seizoen van Warrior gaat verder na de rassenrellen die Chinatown hebben verwoest en het speelveld in seizoen 2 drastisch hebben veranderd. Ondertussen gebruikt Mai Ling haar politieke connecties om macht te consolideren, en moeten Ah Sahm en de Hop Wei Tong zich aanpassen en alternatieve methoden vinden om te overleven. Al met al zal het derde seizoen van Warrior waarschijnlijk doorgaan met het verkennen van de gevolgen van Mai Lings opkomst en de inspanningen van Hop Wei om hun positie te behouden. Eén ding is zeker met het derde seizoen van Warrior: er zal bloedvergieten zijn.

Warrior heeft een respectabele fanbase opgebouwd op Cinemax vanwege de meeslepende en spannende vechtsportactie. Het is echter onduidelijk of de aanhang van de show na twee jaar afwezigheid is gebleven. Door te verhuizen naar HBO Max (binnenkort gewoon Max) zal de show nu een groter publiek kunnen bereiken dan voorheen. Het wachten duurt niet lang meer, want Warrior seizoen 3 gaat in première met twee nieuwe afleveringen op Max deze zomer.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning