Water for Elephants is een dramafilm uit 2011 geregisseerd door Francis Lawrence en gebaseerd op het gelijknamige boek van Sara Gruen.

Water for Elephants is een dramafilm uit 2011 geregisseerd door Francis Lawrence en gebaseerd op het gelijknamige boek van Sara Gruen. De film is geproduceerd door 20th Century Fox en is nu beschikbaar op Disney+.

De film speelt zich af in de jaren ’30 en volgt de verhaallijn van Jacob Jankowski (gespeeld door Robert Pattinson), een jonge dierenarts die zich bij een treinreizend circus aansluit na het verlies van zijn ouders. Bij het circus ontmoet hij Marlena (gespeeld door Reese Witherspoon), de echtgenote van de tyrannische eigenaar van het circus, August (gespeeld door Christoph Waltz).

Hoewel Jacob aanvankelijk aarzelt om betrokken te raken bij de problemen binnen het circus, ontwikkelt hij uiteindelijk een verbinding met Marlena en de dieren, waaronder een olifant genaamd Rosie. Als August steeds wreder en gewelddadiger wordt, is Jacob gedwongen om zijn moraliteit tegenover zijn loyaliteit aan het circus te beoordelen.

Robert Pattinson speelt een overtuigende en sympathieke Jacob, terwijl Reese Witherspoon de complexiteit van Marlena’s situatie perfect weergeeft. Christoph Waltz speelt een angstaanjagende en meedogenloze August, waardoor hij een grote bedreiging vormt voor Jacob en Marlena.

Water for Elephants is een visueel indrukwekkende film, met prachtige art direction en kostuumontwerp. De film bevat ook veel emotionele scènes, vooral tussen Jacob en Rosie, waardoor het publiek zich betrokken voelt bij het verhaal.

In samenvattend, Water for Elephants is een verhaal over liefde, verlies, moed en overleving, gedragen door sterk acteerwerk van Robert Pattinson, Reese Witherspoon en Christoph Waltz. De film is zeker de moeite waard om te bekijken voor liefhebbers van drama’s en historische films, en is nu beschikbaar op Disney+.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning