Zee van Tijd’: een aangrijpend waargebeurd verhaal binnenkort op Netflix

Zee van Tijd, het waargebeurde drama dat binnenkort op Netflix verschijnt, vertelt het hartverscheurende verhaal van een gezin dat te maken krijgt met een tragische gebeurtenis tijdens een zeilreis in de jaren tachtig. Geregisseerd door Theu Boermans en geschreven door Marieke van der Poldie, staat de film garant voor een emotionele en indringende kijkervaring.

De film toont de levens van Lucas en Johanna, die samen met hun zoon Kai een gelukkig bestaan leiden aan boord van hun zeilboot. Wanneer Kai echter op mysterieuze wijze verdwijnt, stort Johanna’s leven in en belandt ze in een diepe depressie, wat hun relatie onder druk zet. Het verhaal schakelt tussen heden en verleden en onthult gaandeweg de verbanden tussen de personages en hun veranderende levens.

Met indrukwekkende acteerprestaties en een intens, emotie-gedreven script, is ‘Zee van Tijd’ een must-see voor liefhebbers van waargebeurde, emotionele films. De film legt op aangrijpende wijze de impact van een traumatische gebeurtenis op het leven van een gezin bloot.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning