5 Series om te Kijken Als Je Van Yellowstone Houdt

Yellowstone nadert het einde met zijn vijfde seizoen. Maar geen zorgen, hier zijn vijf series die je moet zien als je fan bent van Taylor Sheridan’s populaire serie.

Terwijl fans vol verwachting uitkijken naar Yellowstone Seizoen 5 Deel 2, willen wij je graag wijzen op andere series die het neo-western gevoel van Yellowstone delen. De serie over de ranch in Montana heeft een ongekend succes behaald, met het tweede deel van seizoen 5 dat in november wordt uitgezonden. Er zijn ook een aantal spin-offs van Yellowstone die fans zeker willen bekijken, zoals de prequel serie 1883, gesitueerd in het Oude Westen, en 1923 tijdens de Westelijke Uitbreiding. Er zijn ook andere spin-offs in ontwikkeling.

Nu, als je op zoek bent naar soortgelijke series om je verlangen naar het Westerse esthetische gevoel, thema’s en familiedrama te stillen, hebben wij een lijst voor je samengesteld. Hier zijn vijf TV series om te bekijken als je van Yellowstone houdt.

Dallas

Dallas is een klassieker in de wereld van televisiedrama’s. De serie biedt een kijkje in het leven van de Ewing-familie, rijke oliebaronnen en veehouders in Texas. Het hoofd van de familie, J.R. Ewing, staat bekend als een meedogenloze zakenman en manipulator. Door de jaren heen gaat de serie diep in op de familiedynamiek, de zakelijke conflicten, liefdesaffaires en verraad. Wat Dallas zo vergelijkbaar maakt met Yellowstone is de constante strijd om macht binnen de familie en de traditionele waarden van het zuiden van de VS. Met de iconische cliffhangers en onvergetelijke personages is Dallas een serie die de tand des tijds heeft doorstaan.

Deadwood

Deadwood speelt zich af in de jaren 1870 en is een rauwe, ongefilterde kijk op het Wilde Westen. De serie volgt het dagelijks leven in de stad Deadwood in South Dakota, waar wet en orde vaak ontbreekt. Centraal staat de relatie tussen Al Swearengen, de eigenaar van de lokale saloon, en Seth Bullock, een voormalig sheriff die naar de stad komt. De dialogen zijn scherp, het acteerwerk is subliem en de weergave van het leven in een frontierstad is zowel realistisch als meeslepend.

Succession

Succession duikt in de wereld van de ultrarijke Roy-familie, eigenaren van een van de grootste media- en entertainmentconglomeraten ter wereld. De serie onderzoekt de dynamiek tussen de ouder wordende patriarch Logan Roy en zijn kinderen, die allemaal strijden voor hun plek in het familiebedrijf. De interne conflicten, verraad en politieke spelletjes zijn vergelijkbaar met de machtsspelletjes in Yellowstone. De dialogen zijn scherpzinnig, de personages zijn complex, en de thema’s over macht, familie en rijkdom zijn universeel.

Virgin River

In Virgin River volgen we Mel Monroe, een verpleegkundige die verhuist naar het kleine stadje Virgin River om opnieuw te beginnen na een persoonlijke tragedie. Hoewel het in eerste instantie een rustige en pittoreske plek lijkt, heeft het stadje en zijn inwoners hun eigen geheimen. De serie verkent thema’s van liefde, verlies, vriendschap en gemeenschap, en is een mix van romantiek en drama tegen de achtergrond van een prachtig landschap.

The Son

The Son vertelt het epische verhaal van de familie McCullough gedurende meerdere generaties. Eli McCullough, gespeeld door Pierce Brosnan, is de patriarch van de familie die zich heeft opgewerkt van gevangene van de Comanche-indianen tot een rijke oliebaron. De serie gaat diep in op de complexiteit van familierelaties, de invloed van het verleden op het heden en de strijd om macht en rijkdom in Texas gedurende de 19e en 20e eeuw.

Wij bij Panda Bytes 🤠 begrijpen de fascinatie en liefde voor series als Yellowstone. Daarom hebben we speciaal voor jou deze lijst samengesteld. Elk van deze series biedt unieke verhalen, diepe personage-ontwikkeling en thema’s die liefhebbers van Yellowstone zullen waarderen. Of het nu gaat om familiedrama, machtsspelletjes 🔫 of de charme van het landelijke leven 🐎, er is voor elk wat wils. Ontdek nieuwe werelden, intrigerende personages en meeslepende verhalen die je gegarandeerd op het puntje van je stoel houden. Vergeet niet om Panda Bytes 👢 te volgen voor de nieuwste updates en tips in de film- en televisiewereld! 🎩

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning