9 Geanimeerde Films om te Bekijken Als Je van Spider-Man: Across the Spider-Verse Hield

Het is een genot om naar geanimeerde films te kijken, vooral als je net genoten hebt van het spectaculaire “Spider-Man: Across the Spider-Verse”. Dit zijn negen topkeuzes, variërend van “Next Gen” tot “Big Hero 6”, die je zeker zullen vermaken terwijl je wacht op het vervolg van Spider-Man.

Spider-Man: Across the Spider-Verse en de Voortdurende Impac

Spider-Man: Across the Spider-Verse was ongetwijfeld een van de meest verwachte films van 2023. Sinds de aftiteling rolde over “Spider-Man: Into the Spider-Verse”, hebben fans hunkerend gewacht op dit vervolg. Miles Morales, die op het grote scherm is gebracht, heeft zoveel hype en terechte waardering gekregen dat er gesprekken zijn over een live-action film. De cliffhanger en de belofte van “Wordt Vervolgd” heeft velen van ons op het puntje van onze stoelen achtergelaten. Maar terwijl we wachten, zijn hier negen films die de leegte kunnen vullen.

De Mitchells tegen de Machines (2021)

Een Oscarnominatie voor een geanimeerde film is een grootse prestatie. “De Mitchells tegen de Machines” is zo’n film. Het vertelt het verhaal van een eigenzinnige familie die de wereld redt tijdens een roadtrip. De vader-dochterrelatie in deze film is prachtig en realistisch. Ja, de film zit vol actie en humor, maar het einde zal je ongetwijfeld met een warm hart achterlaten.

Next Gen (2018)

Er is iets betoverends aan de combinatie van een robot en een jong persoon. In “Next Gen” ontmoet Mai, een jong meisje dat is opgegroeid met robots, een aanvalrobot genaamd 7723. Samen beleven ze avonturen en maken ze mooie herinneringen. De film eindigt ontroerend, waarbij Mai nieuwe herinneringen maakt met 7723.

Trollhunters: Rise of the Titans (2021)

Als je van de “Trollhunters” serie op Netflix houdt, zul je de film waarschijnlijk ook waarderen. Ondanks een teleurstellend einde, geeft de film je dezelfde sensatie die “Spider-Man: Across the Spider-Verse” bood: actie, gevonden familie en sympathieke helden.

The LEGO Batman Movie (2017)

Met Will Arnett als Batman en Michael Cera als Robin, was “The LEGO Batman Movie” een instant hit. De film is hilarisch en vol actie, en leert Batman de waarde van familie en samenwerken.

Raya en de Laatste Draak (2021)

“Raya en de Laatste Draak” verdient absoluut meer aandacht dan het tot nu toe heeft gekregen. De film volgt Raya in haar zoektocht naar de laatste draak, Sisu, om haar vader terug te krijgen.

Big Hero 6 (2016)

“Big Hero 6” is een emotionele achtbaan. Het verhaal volgt het genie Hiro, die na het verlies van zijn broer zijn plek in de wereld probeert te vinden. Dit resulteert in een ontroerende band met de pluchen robot Baymax.

Next Avengers: Heroes of Tomorrow (2008)

In het Marvel Universum is “Next Avengers: Heroes of Tomorrow” een verborgen juweel. De film volgt een groep tieners die opgroeien onder de hoede van miljardair Tony Stark na de dood van hun Avengers-ouders.

Add Your Heading Text Here

“Kubo en de Twee Snaren” is een authentiek stop-motion avontuur dat ingaat op het verwerken van verdriet en het omgaan met grote emoties.

Kirikou en de Tovenares (1998)

“Kirikou en de Tovenares” is een visueel verbluffende film die zich richt op Afrikaanse folklore. De film gaat verder dan het magische en het kwaadaardige, en toont de waarde van compassie en begrip.

Deze negen films bieden een combinatie van spanning, avontuur, emotie en inspiratie die je zullen helpen de tijd te doden terwijl je wacht op het vervolg van Spider-Man: Across the Spider-Verse.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning