De Zoektocht naar de Verdachte Soldaat in The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Introductie:

In The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom draait de zijmissie “One Soldier Too Many” om een mysterieuze soldaat die zich verdacht gedraagt in Hyrule Castle Town. Dit avontuur vol intriges en puzzels vraagt om een scherpe blik en wat doorzettingsvermogen, maar als je weet waar je moet zoeken, is de oplossing dichterbij dan je denkt. In deze gids helpen we je stap voor stap om de verdachte soldaat te vinden en de missie succesvol af te ronden.

Voorwaarden om de Zijmissie Te Starten

Voordat je op zoek kunt gaan naar de verdachte soldaat, moet je een paar stappen in de hoofdmissie van Echoes of Wisdom hebben voltooid. Je moet eerst:

  1. Hyrule Castle Dungeon voltooien – Versla de baas van deze kerker om verder te kunnen gaan.
  2. De Lands of the Goddesses vrijspelen – Dit onderdeel van de hoofdverhaallijn geeft je toegang tot het volledige kasteelstadgebied, wat essentieel is voor deze missie.

Zodra je deze doelen hebt bereikt, kun je de zijmissie activeren door met Beecher, een soldaat bij de ingang van Hyrule Castle Town, te praten.

De Start van de Missie: Gesprek met Beecher

Beecher vertelt je dat er een soldaat te veel in de gelederen van General Wright is. Hij vermoedt dat deze extra soldaat niet helemaal te vertrouwen is, maar zijn onderzoek is tot stilstand gekomen. Jouw taak is om verder te speuren naar verdachte soldaten in het stadje. Begin je zoektocht door de verschillende wachters in Castle Town te ondervragen. Niet iedereen zal nuttige informatie hebben, maar er zijn enkele wachters die je op het juiste spoor kunnen zetten.

Het Vinden van de Verdachte Soldaat

Stap 1: Zoek naar het Missende Uitrustingsstuk

Een van de eerste nuttige tips krijg je van een wachter aan de westkant van de stad. Deze wachter suggereert om de barakken te bezoeken, waar mogelijk uitrustingsstukken ontbreken. De barakken bevinden zich in een gebouw met een blauw dak, dus ga daarheen en vraag een van de soldaten naar vermiste uitrusting.

Stap 2: Ontdek het Beschadigde Wapen

Na een korte tussenfilmpje leer je dat één soldaat beschadigde uitrusting draagt. Meer specifiek ontbreekt het punt van zijn lans. Dit blijkt een cruciale aanwijzing te zijn. Verlaat de barakken en zoek de soldaat net buiten het gebouw, waar je kunt zien dat zijn lans inderdaad beschadigd is.

Stap 3: Confronteer de Verdachte Soldaat

Nu je de nodige informatie hebt verzameld, keer je terug naar Beecher om verslag uit te brengen. Zorg ervoor dat je de juiste antwoorden geeft op zijn vragen:

  1. “Heb je een soldaat met beschadigde uitrusting gezien?” – Antwoord: “Jazeker.”
  2. “Waar zag je de verdachte soldaat?” – Antwoord: “Bij de put.”
  3. “Welk uitrustingsstuk was beschadigd?” – Antwoord: “De lans.”

Wanneer je deze vragen correct beantwoordt, volgt er een laatste cutscene waarin de verdachte soldaat, Capnut, onthult dat hij altijd al een soldaat van Hyrule heeft willen zijn. General Wright, onder de indruk van Capnuts toewijding, besluit zijn zaak aan de koning voor te leggen, met mogelijk een vast plekje in het leger als beloning.

Beloningen: Gouden Eieren en Meer

Na het voltooien van de missie ontvang je een waardevolle beloning: een Golden Egg. Deze gouden eieren zijn niet zomaar verzamelobjecten; ze spelen een belangrijke rol in de creatie van Golden Smoothies, krachtige gerechten die je volledige gezondheid herstellen. Deze items komen vooral van pas tijdens de moeilijkere kerkers en gevechten in de latere stadia van het spel.

Conclusie

De zijmissie One Soldier Too Many in The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom biedt een leuke en spannende afwisseling van de hoofdverhaallijn, met een mix van speurwerk en sociale interacties. Het verhaal van de verdachte soldaat Capnut voegt bovendien een vleugje humor toe aan de serieuze zoektocht naar de waarheid. Vergeet niet om je gouden ei te gebruiken om jezelf goed voor te bereiden op de uitdagingen die nog voor je liggen in Hyrule!

Bij Panda Bytes houden we je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van games en entertainment. Heb jij deze missie al voltooid? Deel je ervaringen in de reacties hieronder!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning