David Fincher en de Geannuleerde Wereldoorlog Z-vervolgfilm

David Fincher, de befaamde regisseur van films zoals Fight Club en Se7en, heeft recentelijk een interessante onthulling gedaan over zijn geannuleerde vervolg op de film “World War Z” uit 2013. Deze film, met Brad Pitt in de hoofdrol, ging over een wereld in de greep van een zombie-apocalyps.

Gelijkenissen met ‘The Last of Us’

Volgens Fincher zou het geplande vervolg veel overeenkomsten hebben gehad met de populaire post-apocalyptische serie “The Last of Us”. In een recent interview met GQ vertelde Fincher dat de thema’s van beide verhalen sterk met elkaar verweven waren. Zoals velen weten, draaien zowel “World War Z” als “The Last of Us” om een dodelijk virus dat mensen verandert in gewelddadige wezens. Het is aan de overgebleven mensen om te overleven en te voorkomen dat ze zelf uitsterven.

Het Mysterie van de Parasiet

Een interessant detail dat Fincher onthulde, is dat hij van plan was om een parasiet centraal te stellen in zijn vervolgfilm. Dit roept meteen associaties op met de Cordyceps-schimmel uit “The Last of Us”, een parasitaire schimmel die de hersenen infecteert en mensen in zombies verandert. Hoewel het vervolg van Fincher nooit het licht zag, is het fascinerend om te speculeren over hoe deze twee verhalen zouden hebben kunnen samenvloeien.

Geen Spijt

Ondanks dat het vervolg niet is gerealiseerd, heeft Fincher geen spijt van deze beslissing. Hij gelooft dat de tv-serie “The Last of Us” meer ruimte biedt om dieper op het verhaal in te gaan dan een film ooit zou kunnen. De serie bestrijkt momenteel negen afleveringen en er is een tweede seizoen in de maak, hoewel HBO nog geen releasedatum heeft bevestigd.

Wat is het Volgende voor Fincher?

Fincher’s volgende film, “The Killer”, met in de hoofdrol Michael Fassbender, zal op 27 oktober in de bioscopen verschijnen. Voor fans van zombietaferelen bieden wij een lijst met de beste zombiefilms die momenteel beschikbaar zijn.

Conclusie

Het is altijd boeiend om te leren over wat had kunnen zijn in de wereld van film en televisie. David Fincher’s onthullingen over het geannuleerde “World War Z”-vervolg en de overeenkomsten met “The Last of Us” bieden stof tot nadenken. Hoewel we misschien nooit zullen weten hoe het vervolg eruit zou hebben gezien, kunnen we ons verheugen op toekomstige projecten van deze getalenteerde regisseur. En zoals altijd, blijf op de hoogte voor de laatste updates in de entertainmentindustrie met Panda Bytes!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning