Alle Afleveringstitels van “What If…?” Seizoen 2 Onthuld: Ontdekkingen in het Marvel Multiversum

Een Uitgebreide Blik op “What If…?” Seizoen 2: Alle Afleveringstitels

Marvel-liefhebbers, bereid je voor op een reis door alternatieve werelden en tijdperken! “What If…?” Seizoen 2, de animatieserie van het Marvel Cinematic Universe (MCU), onthult nieuwe avonturen die ons meenemen van de Noordpool tot het koloniale tijdperk. Het tweede seizoen brengt vanaf 22 december elke dag een nieuwe aflevering, tot en met 30 december. Dit seizoen belooft een fascinerende kijk op wat er in andere werelden van het Marvel multiversum had kunnen gebeuren.

Een Betoverende Kerst met Marvel’s Helden

De serie opent met een speciale kerstaflevering, “What if Happy Hogan Saved Christmas?”, die op 24 december verschijnt. Daaropvolgend, op eerste kerstdag, komt “What If Iron Man Crashed Into the Grandmaster” uit. Deze afleveringen bieden een unieke kijk op onze geliefde Marvel-karakters in feestelijke scenario’s.

De Episodetitels van Seizoen 2

Hier is een overzicht van de titels voor seizoen 2:

  1. “What if Nebula Joined the Nova Corps?”
  2. “What If Peter Quill Attacked Earth’s Mightiest Heroes?”
  3. “What If Happy Hogan Saved Christmas?”
  4. “What If Iron Man Crashed into the Grandmaster?”
  5. “What if Captain Carter Fought the Hydra Stomper?”
  6. “What if Kahhori Reshaped the World?”
  7. “What If Hela Found the Ten Rings?”
  8. “What if The Avengers Assembled in 1602?”
  9. “What if Strange Supreme Intervened?”

Deze titels suggereren spannende alternatieve realiteiten en onverwachte wendingen in het bekende MCU-verhaal.

Een Kijkje in de Alternatieve Historie

Een bijzonder interessante aflevering is “What if The Avengers Assembled in 1602?”, geïnspireerd door de alternatieve historische comic “1602” van Neil Gaiman. Deze aflevering zou ons kunnen verrassen met Britse acteurs die de stemmen van Marvel-superhelden voor hun rekening nemen, in tegenstelling tot de reguliere stemacteurs van de serie.

De Terugkeer naar de Ragnarok Tijdlijn

De “Iron Man” aflevering lijkt een terugkeer naar de Ragnarok tijdlijn te zijn. Fans zijn benieuwd of Iron Man eindelijk zijn excuses aan Thor zal aanbieden voor de “Point Break” referentie.

De Visie van “What If…?” Seizoen 2

Volgens de officiële samenvatting van Marvel Studios, gidst “The Watcher” de kijkers door het uitgebreide multiversum, waarbij zowel nieuwe als bekende gezichten uit het MCU worden geïntroduceerd. De serie biedt een nieuwe draai aan klassieke MCU-momenten met een indrukwekkende cast die iconische rollen opnieuw vertolkt.

De Premiere van Seizoen 2 op Disney+

“What If…?” Seizoen 2 is vanaf 22 december te zien op Disney+. Fans kunnen ook genieten van seizoen 1, dat nu al beschikbaar is op het streamingplatform.

In dit tweede seizoen van “What If…?” worden we getrakteerd op een creatieve en verrassende reis door het Marvel multiversum. Met zijn unieke invalshoeken en intrigerende alternatieve scenario’s, is dit seizoen een must-see voor elke Marvel-fan. Vergeet dus niet in te schakelen vanaf 22 december en ontdek wat er had kunnen gebeuren in het rijke universum van Marvel!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning