Amazon Prime Video-serie “The Consultant” trailer

In de nieuwe Amazon Prime Video-serie “The Consultant” is Christoph Waltz de baas met een creep factor. In de serie speelt hij de rol van Regus Patoff, die wordt aangenomen om de efficiëntie en winst van het bedrijf te verhogen. Maar zoals blijkt uit de trailer, gaat hij hier op een vreemde manier mee om, waardoor de werkomgeving verandert in een strijdtoneel waar niemand veilig is.

Het verhaal speelt zich af in een app-bedrijf genaamd CompWare, waar Waltz’ personage Patoff wordt aangenomen om het bedrijf efficiënter te maken en de winst te verhogen. Maar zoals de werknemers snel ontdekken, heeft Patoff een vreemde manier van werken, waaronder het spelen van geestespelletjes met hen, te dicht bij hun persoonlijke ruimte komen en gewoon zijn icoonische accent.

De trailer laat zien hoe de werkomgeving langzaam uit elkaar valt en de werknemers zich tegen elkaar keren. Niemand is veilig, niet alleen voor hun baan, maar ook voor een gruwelijke dood. De serie is een mix van satire, horror en thriller en is gecreëerd door Tony Basgallop, de maker van de creepy streaming show “Servant” voor Apple TV+.

Het is duidelijk dat Waltz een aantal van zijn medewerkers gek maakt met zijn vreemde gedrag. Naast Waltz zijn er ook rollen voor Nat Wolff (The Stand), Brittany O’Grady (The White Lotus), Aimee Carrero (The Menu), Sloane Avery (Physical) en Michael Charles Vaccaro (For All Mankind). Hoewel de trailer niet veel inzicht geeft in hun personages, is het duidelijk dat Waltz ten minste een aantal van hen drijft tot waanzin.

Amazon doet ook iets geks met de serie. Normaal gesproken worden series wekelijks uitgebracht, maar voor “The Consultant” kiest Amazon voor de “binge”-methode, waarbij alle acht afleveringen op 24 februari in één keer worden uitgebracht. Dit geeft kijkers de mogelijkheid om de complete serie in één keer te kijken, in plaats van te wachten op elke aflevering afzonderlijk.

In samenvatting, “The Consultant” is een nieuwe Amazon Prime Video-serie met Christoph Waltz als de baas met een creep factor, die de werkomgeving verandert in een strijdtoneel waar niemand veilig is. Het is een mix van satire, horror en thriller, gecreëerd door

Tony Basgallop, de maker van de creepy streaming show “Servant” voor Apple TV+. De serie is gebaseerd op Bentley Little’s 2015 roman met dezelfde naam en speelt zich af in een app-bedrijf genaamd CompWare. Het verhaal volgt de werknemers van het bedrijf terwijl ze proberen om te gaan met de vreemde en vaak gevaarlijke methoden die Patoff gebruikt om het bedrijf efficiënter en winstgevender te maken.

Het is duidelijk dat de serie een unieke en onconventionele aanpak zal hebben met een mengsel van humor, spanning en griezelige elementen. Het is ook interessant om te zien hoe Amazon kiest voor de binge-methode voor de uitgave van de serie, wat een andere manier is om shows aan het publiek aan te bieden. Het zal interessant zijn om te zien hoe kijkers reageren op deze manier van uitbrengen en hoe de serie zich ontwikkelt in de loop van de acht afleveringen.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning