Andrew Koji en de Toekomst van de Serie “Warrior”

Seizoen 4 van “Warrior”: Wat Kunnen We Verwachten?

De Britse acteur Andrew Koji, het stralende middelpunt van de gerenommeerde serie “Warrior” op Max, heeft recentelijk gesproken over de mogelijke komst van een vierde seizoen. Dit nieuws komt slechts enkele dagen na de afsluiting van het derde seizoen. De serie, opgericht door Jonathan Tropper en mede geproduceerd door Shannon Lee, dochter van Bruce Lee, speelt zich af tijdens de Tong Wars in het San Francisco van de late jaren 1870. Het verhaal volgt het leven van martial arts wonderkind Ah Sahm (gespeeld door Koji) die vanuit China migreert op zoek naar zijn zus.

“Warrior”: Een Retrospectief

De serie debuteerde in april 2019 op Cinemax en kreeg een vervolg met een tweede seizoen in de late 2020. Na het stopzetten van originele producties door Cinemax, nam HBO Max (nu bekend als Max) het stokje over en bracht het derde seizoen uit in juni van dit jaar.

In een recent interview met Inverse sprak Koji over de toekomst na het derde seizoen: “De cast en crew hebben geen idee of we terug zullen keren. Maar ik denk dat het allemaal afhankelijk zal zijn van de impact die dit seizoen kan maken… We hebben een goede kans op seizoen 4. Als we Warrior seizoen 4 zouden doen, zou dat volgend jaar zijn omdat iedereen beschikbaar moet zijn. Het kan pas midden volgend jaar zijn en ik word er niet jonger op… We moeten snel en intens werken met minimale hersteltijd. Het is zwaar voor het lichaam.”

Buiten “Warrior”: Hollywood en “Snake Eyes”

Naast zijn rol in “Warrior” heeft Koji ook meegespeeld in grote Hollywood-producties, waaronder “Bullet Train” en de “G.I. Joe” spin-off “Snake Eyes”. Over de laatstgenoemde film deelde hij zijn gedachten over het mislukken aan de box-office: “Na dit kan het voor mij allemaal bergafwaarts gaan, maar mijn ervaring met Warrior laat me zien dat ik dingen met integriteit wil doen. G.I. Joe was dat niet echt, toch? Hollywood blijft geobsedeerd door steeds hetzelfde te vertellen. Mensen willen originaliteit. Waar is dat? Snake Eyes presteerde niet goed, wat ik al verwachtte.”

Koji onthulde ook dat hij werkt aan een sci-fi complot thriller tv-serie “met wat actie-elementen en hopelijk wat zinvol sociaal commentaar”.

Waar Te Kijken?

De eerste drie seizoenen van “Warrior” zijn momenteel beschikbaar op Max en digitale platforms.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de wereld van film, series en meer met Panda Bytes, uw betrouwbare bron voor nieuws en analyses.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning