Arrowverse’s Justice League kwam na Crisis On Infinite Earths nooit meer terug

Dankzij “Crisis on Infinite Earths” heeft de Arrowverse zijn eigen Justice League-team. De bekendste live-action versie van de JLA debuteerde in de Justice League-film van het DCEU, maar een andere incarnatie van de groep bestaat in het DC-universum van The CW. De protagonisten van de Arrowverse-shows, samen met een paar anderen, werden gebruikt om de JLA-line-up van de Arrowverse op te bouwen. Geformeerd door Barry Allen van Grant Gustin in het laatste hoofdstuk van het “Crisis on Infinite Earths” crossover-evenement, komt de Justice League van Arrowverse compleet met hun eigen Hall of Justice en heeft een line-up die bestaat uit enkele grote namen in de bibliotheek van DC. Ze hebben geen Batman, Green Lantern of Wonder Woman, maar Superman, Flash, Supergirl en Martian Manhunter worden allemaal beschouwd als leden van de groep. Stephen Amell’s Green Arrow, die stierf voordat het team officieel werd gecreëerd, werd uitgeroepen tot ere-lid van de Justice League tijdens hun eerste (en enige) teamvergadering.

Hoewel de formatie van het team in het begin van 2020 plaatsvond, heeft de Justice League nog geen tweede optreden gemaakt. Gezien de neiging van Arrowverse voor jaarlijkse crossover-evenementen, leek er ruimte te zijn voor de terugkeer van de Justice League, maar “Crisis on Infinite Earths” bleek uiteindelijk zijn laatste grootschalige team-up te zijn. De Arrowverse had een kleine crossover gepland voor het seizoen 2020-2021 tussen Batwoman en Superman & Lois, maar de COVID-19-pandemie leidde tot annulering ervan. En met de Arrowverse-shows die geleidelijk aan na de Crisis werden geannuleerd, werd de potentie voor crossovers snel kleiner, waardoor The Flash als enige serie overbleef met de mogelijkheid om superheldenteams aan te bieden. Volgens alle aanwijzingen is er geen plan voor hun toekomstige verschijning. Hoewel The CW shows blijft maken gebaseerd op DC-superhelden, lijkt zijn Arrowverse-wereld ten einde te komen wanneer The Flash zijn negende en laatste seizoen afrondt. Volgens The Flash-showrunner Eric Wallace had de Justice League kunnen terugkeren, maar alleen als The Flash nog een extra seizoen in zijn loop had. Wallace zei dat hij hoopte gebruik te maken van het team in seizoen 10, waar The Flash een live-action Blackest Night-verhaal zou vertellen dat de Hall of Justice terug zou brengen en Diggle in Green Lantern zou veranderen

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning