Het Laatste Hoofdstuk: Saw X in de Nederlandse Bioscopen vanaf Oktober

Eerste Officiële Poster van Saw X Onthuld

Lionsgate heeft recentelijk de eerste officiële poster voor Saw X onthuld, de tiende en wellicht laatste film in de legendarische Saw-franchise. Deze poster toont een anonieme persoon die één van Jigsaw’s dodelijke vallen draagt – een gruwelijk apparaat dat meer wegheeft van een zware bril, met wat lijkt op lange glazen buizen die elkaar kruisen en een grote, gestileerde ‘X’ vormen.

De Terugkeer van John Kramer

In Saw X zien we John Kramer (gespeeld door Tobin Bell) terugkeren. Deze film, beschouwd als de meest angstaanjagende van de hele Saw-franchise, verkent het onvertelde hoofdstuk van Jigsaw’s meest persoonlijke spel. Het speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Saw (2004) en Saw II (2005).

Een zieke en wanhopige John reist naar Mexico in een laatste poging om een geneesmiddel voor zijn kanker te vinden. Hij ondergaat een riskante en experimentele medische procedure, maar ontdekt dat de operatie een oplichterij is, gericht op het bedriegen van de meest kwetsbaren. Gewapend met een hernieuwd doel keert John terug naar zijn werk, waarbij hij de rollen van de oplichters omdraait op zijn kenmerkende, angstaanjagende manier.

Een Eerbetoon aan de Originele Saw Films

De Saw-franchise begon oorspronkelijk als een korte film in 2003, geschreven door Leigh Whannell en geregisseerd door James Wan. Ze keerden respectievelijk terug om Saw uit 2004 te schrijven en te regisseren, een langere adaptatie van hun originele korte film.

Saw X is een passend eerbetoon aan de oorsprong van de franchise, en met de terugkeer van de originele castleden zoals Tobin Bell in zijn iconische rol als John Kramer/Jigsaw, belooft deze film een onvergetelijke kijkervaring te worden.

Saw X: Het Afscheid van een Legende?

Saw X zal vanaf 26 oktober 2023 te zien zijn in de Nederlandse bioscoop. Na een reeks sequels en spin-offs, waaronder Saw III (2006), Saw IV (2007), Saw V (2008), Saw VI (2009), Saw 3D (2010), Jigsaw (2017), en Spiral: From the Book of Saw (2021), staat deze nieuwe release te boek als de meest huiveringwekkende en persoonlijke van de serie.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over Saw X en nog veel meer via Panda Bytes, uw ultieme bron voor het laatste nieuws en inzichten uit de wereld van films, series, technologie en games.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning