Avatar: Way of Water – Alles wat je moet weten over de releasedatum, VOD-details en meer

Avatar: The Way of Water VOD-release datum is nu officieel! Na een overweldigende bioscooprelease in december is de langverwachte sequel van James Cameron nu beschikbaar voor aankoop op alle grote digitale platforms vanaf 28 maart.

In Avatar: The Way of Water volgen we de reis van Jake (Sam Worthington) en Neytiri (Zoe Saldaña) met een nieuwe oceaanstam van Na’vi na de terugkeer van menselijke troepen naar Pandora. Het vervolg op de kaskraker is financieel gezien een enorm succes en staat nu op de derde plaats van best verdienende films aller tijden.

Voor de echte Avatar-fans zal de digitale release van Avatar: The Way of Water ook meer dan drie uur aan bonusmateriaal bevatten. Dit biedt een uitgebreide blik op hoe de film tot stand kwam. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale bonusfuncties die zich uitsluitend richten op de personages in de film, zowel nieuw als terugkerend.

Het digitale platform is voorlopig de enige manier om het epische vervolg buiten de bioscoop te ervaren. De thuisrelease omvat nog geen Disney+ of Blu-ray release. Digitale platforms als Prime Video, Apple TV, Vudu en Movies Anywhere zullen daarom de eerste en enige manier zijn om Avatar: The Way of Water te bekijken.

De digitale release van Avatar: The Way of Water is een echte must-have voor elke fan van de franchise. Er worden verschillende aspecten van pre-productie, productie en post-productie behandeld in de vele extra bonusfuncties. Dit omvat onder andere een diepe duik in Weta FX en Avatar: The Way of Water’s verbluffende CGI, en het castingsproces, stunts en de diepe verbinding van de film met Nieuw-Zeeland. Kortom, genoeg redenen om deze release niet te missen!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning